Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Still Love in a Bottle

Love in a Bottle

Bekijk trailer

Paula van der Oest / NL, 2021 / 80 min.

Een vluchtige ontmoeting op de luchthaven. Voor Lucky en Miles: liefde op het eerste gezicht. Paula van der Oest filmde een online romance, met Hannah Hoekstra als vrouwelijke lead. 

Poster Love in a Bottle

Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), die elkaar slechts vluchtig op het vliegveld hebben gezien.

Te midden van de Covid-pandemie zit er weinig anders op dan elkaar online te leren kennen. Want Miles zit in Londen en Lucky in Amsterdam, beiden opgesloten in hun eigen huis. Zo begint hun eigentijdse liefdesgeschiedenis, als een heen en weer praten via schermen. Zou de relatie ook standhouden als de twee uit hun online bubbel konden stappen?

Love in a Bottle werd geregisseerd door Paula van der Oest (Tonio, Madame Jeannette). Het idee voor het script ontstond uit een experiment tijdens de lockdown vorig jaar en mondde uit in een volwaardig scenario.

Bijzonder: maar liefst twaalf stagiaires, de meesten uit het afstudeerjaar van de Filmacademie, werkten mee aan de film. “Dat paste goed bij de vorm en thematiek van de film”, vindt Van der Oest, die ook iets wilde doen voor studenten die “door Covid in een zwart gat vielen”.

Voorfilm

Korte Kuitspier (Victoria Warmerdam, NL 2019, 13'). Absurdistische komedie waarin Anders – die zichzelf als een bovengemiddeld lange dertiger beschouwt – erachter komt dat de rest van de wereld hem totaal anders ziet. Winnaar van de Mr Zee Best Film Award, Shortcutz 2021.

Details

This movie is suitable for all ages

Regisseur

Paula van der Oest

Productiejaar

2021

Productieland(en)

NL

Originele titel

Love in a Bottle

Lengte

80 min.

Taal

Engels

Ondertiteling

NLD

Drager

DCP

Toegankelijkheid

Earcatch, Subcatch

Je moet cookies accepteren om dit te kunnen kijken.

Still Love in a Bottle
Still Love in a Bottle
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar & Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op