Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Nayola

Opening Kaboom Animation Festival Amsterdam: Nayola

Kaboom 2023: Opening Amsterdam: Nayola

Na de aftrap in Utrecht met Expanded Animation, beginnen we het Amsterdamse festival met animatiefilm en gaan we door met het epische animatie-liefdesfeest voor iedereen die zich wil overgeven aan alles wat met animatie te maken heeft. Dit jaar proberen we imperfecties te omarmen! Maar vergis je niet: onze Opening wordt de perfecte nacht voor animatieaficionado's.

poster Kaboom 2023
Kaboom 2023 opent met José Miguel Ribeiro's Nayola, een emotioneel beladen verhaal van drie vrouwen uit dezelfde familie wier levens zijn verscheurd door de dodelijke burgeroorlog in Angola. De film geeft een beeld van de verwoestende gevolgen van oorlog op meerdere generaties. En ook al is een festival een viering van kunst, we mogen nooit blind zijn voor de horror die moedige mensen in bloederige conflicten doormaken.

Kaboom Animation Festival, il Luster en Periscoop Film nodigen je uit om deze ervaring met ons te delen. Dit programma is op uitnodiging. In de aanwezigheid van regisseur José Miguel Ribeiro en stemactrice Medusa.

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2023

Lengte

124 min.

Productieland(en)

NL

Taal

Portugees

Ondertiteling

Engels

Onderdeel van

Kaboom 2023

Noteer 30 maart t/m 2 april in je agenda: dan heb je de kans om je onder te dompelen in de wereld van animatie tijdens Kaboom Animation Festival in Eye! Het festival is t/m 2 april ook online te volgen.

Lees meer
campagnebeeld Kaboom 2023
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar & Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op