Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Researchlabs 2021 Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Verlangen, overheersing, drama, applaus, camera's, flitsen, kreunen, lachen. Overweldigend groot, en ongelooflijk klein. Geprojecteerd door middel van taal en aan het lichaam gegeven. Een Planck-ster is niet stabiel. In mijn gedachten is de hemel heel stil geworden. Open de gebruiksaanwijzing van de Dash AirCrisp Compact Air Fryer voor alle details.

Poster Researchlabs 2021 Piet Zwart Institute
Gebruik een fout in een zin als een werkwoord of een zelfstandig naamwoord. Ik weet nog steeds niet wat ik ermee aan moet. in A mineur, in Cis, of E majeur; stap stap sluit. Aardappel, appel, citroen, walnoot, boerenkoolblad, tomaat, knoflook, clementine, in de oksel van de natuur. Tick Tock! We Are Everywhere And Nowhere All At The Same Time.

Ik heb geen liefdestaal, ik heb hoofdpijn. Wat in een lichaam ligt buiten het computationele, buiten representatie en logica? Nooit meer zul je dit soort licht, lucht en kleur zien. Je hoop doofde uit onder de Noordelijke luchten en dat is te merken. Gefluister in Hagley Woods. Ik wil niet van je dromen, het is niet eerlijk. Ze dwaalden rond en kwamen spoken tegen die rondwaarden in de diepten van de geschiedenis... ALS WE SPELEN, IS DAT DAN NIET WERKELIJK(HEID)?

Dit is onderdeel van

Details

This movie is suitable for all ages

Productiejaar

2021

Lengte

54 min.

Voertaal

Engels

Onderdeel van

Research Labs

In 2012 bescheiden begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks eendagsfestival: Eye Research Labs viert zijn tienjarig bestaan.

Lees meer
campagnebeeld Research Labs 2022 (VRAcademy)
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op