Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
The post meryl streep

Seminar: Vrouwelijk Leiderschap in beeld

Bestaat er iets als typisch vrouwelijk leiderschap? Hoe krijg en behoud je invloed en leiderschap? En welke competenties heb je daarvoor nodig?

Leiderschap

In het kader van Internationale Vrouwendag 2020 organiseert Eye Filmmuseum in samenwerking met Double Healix MovieLearning een inspirerend seminar waarbij leiderschapstrainer Rozemarijn Dols en Rasbestuurder Margriet Tiemstra vele facetten van leiderschap op verrassende wijze de revue zullen laten passeren.

Rozemarijn Dols gaat dit doen aan de hand van bijzondere, meeslepende en soms hilarische filmfragmenten waarmee de theorie van de reis van de heldin helder en treffend wordt verbeeld. Tijdens het seminar kunt u filmfragmenten verwachten over real life leiders zoals Angela Merkel en Jacinda Ardern, over heldinnen als in Official Secrets, The Post, Hidden Figures, What”s Love Got To Do With It, Joy en The Crown, en ook over fictionele – maar zeer realistische – voorbeelden als in Borgen.

Margriet Tiemstra, is praktijkdeskundige met op haar CV diverse RvB, RvC en RvT functies in bedrijfsleven en culturele sector. Tiemstra, Voorzitter RvB van Univé Noord-Holland, neemt ons mee naar de board room en vertelt over de bepalende ervaringen in haar loopbaan - daarbij maakt ze gebruik van enkele aansprekende filmfragmenten.

Dit seminar biedt een geweldige balans tussen informatie, inspiratie, kennisdeling en het uitwisselen van gedachten.

voor wie?

Ambitieuze vrouwen én mannen werkzaam in het bedrijfsleven, de politiek, de overheid of de culturele sector. Voor iedereen die haar of zijn skills op het gebied van invloed, samenwerken en macht naar een hoger plan wil tillen.

inbegrepen

Details

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op