Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
still The Hateful Eight (Quentin Tarantino, US 2016)

The Hateful Eight (4K - DCP)

Goede westerns hebben een eenvoudige storyline, zo ook Quentin Tarantino’s achtste speelfilm waarin zeven mannen en een vrouw op elkaar botsen in winters Wyoming, vlak na het einde van de Burgeroorlog. Vertoning van de digitale versie (4K). Met o.a. Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh en Channing Tatum.

poster The Hateful Eight (Quentin Tarantino, US 2016)

Een sneeuwstorm raast over de heuvels van Wyoming, vier personen op weg naar Red Rock zoeken beschutting in een postkoetsstation. Het zijn de premiejager John “The Hangman” Ruth, zijn gevangene Daisy, Major Marquis “The Bounty Hunter” Warren (met drie verse lijken) en Chris “The Sheriff” Mannix. In de herberg wachten Bob “The Mexican”, Oswaldo “The Little Man” Mobray, Joe “The Cow Puncher” Gage en ex-generaal Sanford “The Confederate” Smithers. Wie zal ongeschonden Red Rock bereiken?

Voor zijn in spectaculair Ultra Panavision 70 gefilmde western – met een originele score van Ennio Morricone – koos Tarantino een aantal van zijn favoriete acteurs, onder wie Samuel L. Jackson, Kurt Russell en Bruce Dern. De opnamen zijn gemaakt met dezelfde anamorfotische lens waarmee Hollywoodklassiekers als Ben Hur (1959) en Mutiny on the Bounty (1962) zijn gedraaid.

De toegangsprijs van de digitale versie is € 12,50 (kortingtarief: € 11,-; Vriendenpas: € 10,-).

EYE is het enige theater in de Benelux dat ook de 70mm versie (klik op de link voor de 70mm vertoningsdata) vertoont. De data rechtsboven op deze pagina zijn de data van de digitale, niet-70mm, vertoningen. Voor de 70mm-voorstellingen is een Ultra Panavision-lens aangeschaft, het scherm van Cinema 1 is aangepast en op maximale grootte gebracht. De toegangsprijs van de 70mm-versie is € 15,- (kortingtarief: € 13,50; Vriendenpas: € 12,50; Cineville-toeslag € 5,-; vrijkaarten zijn op NFC/KNF-pas na niet geldig).

Details

still The Hateful Eight (Quentin Tarantino, US 2016)
still The Hateful Eight (Quentin Tarantino, US 2016)
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 14 oktober 2023 — 7 januari 2024

    Janis Rafa

    Feed me. Cheat me. Eat me.

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op