Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Workshop Clay Well Done

Workshop: 'Clay' Well Done

Kaboom 2023: Workshop: 'Clay' Well Done

 Niet iedereen wint op een dag een Oscar. Maar weet je wat nog beter is dan zo'n gouden beeldje? Je eigen zelfgemaakte award, speciaal gekneed voor die ene persoon of groep die een creatief teken van dankbaarheid verdient.

poster Kaboom 2023

Niet iedereen wint op een dag een Oscar. Maar weet je wat nog beter is dan zo'n gouden beeldje? Je eigen zelfgemaakte award, speciaal gekneed voor die ene persoon of groep die een creatief teken van dankbaarheid verdient. In deze hands-on workshop geven we veel betekenis aan een kleine kleidecoratie door ons de vraag te stellen "wie wil ik persoonlijk bedanken?". Reflecterend over het harde werk dat dit festival heeft mogelijk gemaakt, mag jij jouw genomineerde kiezen. Drie uur lang boetseer en schilder je je klei-award, een proces dat op zich al erg dankbaar is! En wanneer je uiteindelijk je award overhandigd hebt, dan zal die speech van wie hem ontvangt nog des te emotioneler zijn.

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2023

Lengte

120 min.

Productieland(en)

NL

Onderdeel van

Kaboom 2023

Noteer 30 maart t/m 2 april in je agenda: dan heb je de kans om je onder te dompelen in de wereld van animatie tijdens Kaboom Animation Festival in Eye! Het festival is t/m 2 april ook online te volgen.

Lees meer
campagnebeeld Kaboom 2023
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op