Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Workshop hacking the cannon

Workshop: Hacking the Canon

Kaboom 2023: Workshop: Hacking the Canon

Heb je al eens een oud schilderij bekeken en gedacht "hmm, ik zou hier iets veranderen, hier wat kleur toevoegen, en daar misschien een eenhoorn, of nee, een reus", dan is deze workshop geknipt voor jou!

poster Kaboom 2023

Heb je al eens een oud schilderij bekeken en gedacht "hmm, ik zou hier iets veranderen, hier wat kleur toevoegen, en daar misschien een eenhoorn, of nee, een reus", dan is deze workshop geknipt voor jou! Het uitgangspunt is eenvoudig: je brengt een oud schilderij mee. Eentje die je op zolder hebt gevonden of die je kocht in een tweedehandswinkel, ... Liefst niet eentje die je hebt gestolen uit een museum. Tijdens de workshop mag jij bepalen wat het schilderij mist: kleur? Of personages? Iets anders? Met behulp van verschillende materialen, zoals verfstiften en acryl, heb je de mogelijkheid om eindelijk de stoutste dromen die je had over dat schilderij waarheid te laten worden.

Na afloop worden de schilderijen geveild om geld in te zamelen voor Oekraïense animatiefestivals, die het financieel erg moeilijk hebben.

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2023

Lengte

180 min.

Productieland(en)

NL

Onderdeel van

Kaboom 2023

Noteer 30 maart t/m 2 april in je agenda: dan heb je de kans om je onder te dompelen in de wereld van animatie tijdens Kaboom Animation Festival in Eye! Het festival is t/m 2 april ook online te volgen.

Lees meer
campagnebeeld Kaboom 2023
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op