Cineville reservations

Due to a technical issue at Cineville, it is temporarily not possible to make an online reservation. E-mail info@eyefilm.nl with your pass number and the date and time to make a reservation.

See what's on
Close

Episode 2 From the fifth row... in Cannes (podcast)

In 'From the fifth row... in Cannes', Cesar Majorana takes you behind the scenes of the largest and most important film festival in the world. The second episode The flops of Sean Penn and Lars von Trier is online now.

By Eye Editors15 July 2021

Podcast From the fifth row... in Cannes
Artwork Aafke Bouwman

Episode 2 The flops of Sean Penn and Lars von Trier

From the fifth row... in Cannes

Het is misschien wel de meest spraakmakende flop uit de geschiedenis van Cannes: de première van The Last Face in 2016. Regisseur Sean Penn werd door de pers finaal met de grond gelijk gemaakt, uitgelachen en uitgejoeld. Des te verrassender is het dat hij dit jaar terug is op het festival, met zijn nieuwe film Flag Day. In de tweede aflevering van ‘Op de vijfde rij… in Cannes’ ontleedt Cesar Majorana de anatomie van een flop. Niet alleen die van Penn, maar ook die van Lars von Trier, die in 2011 carrièrezelfmoord pleegde in de meest bizarre persconferentie uit de geschiedenis van het festival.

You have to accept cookies to be able to listen to this.

Podcast From the fifth row... in Cannes

Other episodes and more information about this podcast.

Read more

Three-piece podcast of VPRO Cinema and Eye Filmmuseum

logo VPRO Cinema