Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Every Star (Alle Sterren)

Alle sterren

Taartrovers Film Festival 2021

Yawen Zheng geeft een mooi en intiem beeld van de binnenwereld van kinderen. Sommige van deze meesterlijke films maakte ze als student, een groot talent. 5+

poster Taartrovers Film Festival 2021

Yawen Zheng is een jonge animator en illustrator uit China. Aan haar werk voel je dat de verbinding met haar eigen kindertijd intens is. Alle Sterren (ook de naam van haar debuutfilm) bestaat uit vijf films van dit jonge talent. Hierin reis je door prachtig gekleurde tekeningen als in een droom. Haar animaties geven veel ruimte voor de eigen verbeelding. Een kleine jongen ontdekt een poortje naar een andere wereld, we zien en temmen het boze monster in onszelf, gaan op reis naar de beste plek om een kostbaar zaadje te planten, en waaien mee op de wind. Alle Sterren is poëzie in beeld.

Met een kaartje krijg je toegang tot het filmprogramma en aansluitend tot de Speeltuin van de Verbeelding.

Een kaartje met een Stadspas met een groene stip is € 1,- en kan worden gereserveerd via info@eyefilm.nl. Stuur een mail o.v.v. 'Reserveringsaanvraag Stadspasactie' met daarin tijd, datum en titel vertoning en je voor- en achternaam. Alleen indien je een bevestiging hebt ontvangen via email zijn de tickets gereserveerd. Lees meer op de festivalpagina.

Details

Lengte

24 min.

Voertaal

Nederlands

Taal

Nederlands

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.

NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op