restaurant

Reserveer filmtentoonstelling of restaurant online. Zie ook onze Corona-maatregelen.

eye restaurant uitzicht

22 mei 2020

Beste gasten,

We gaan weer open op 1 juni 2020!

U kunt dan ook weer reserveren! Wij mogen nu helaas nog maar een beperkt aantal gasten tegelijkertijd ontvangen, daarom werken wij met een begin- en eindtijd voor reserveringen. Tijdens de lunch kunt u voor maximaal anderhalf uur reserveren, tijdens het diner is dat maximaal twee uur. Online kunt u reserveren voor 2 personen, voor 3 of 4 personen kunt u alleen online reserveren als alle gasten tot één huishouden behoren. Voor andere samenstellingen kunt u bellen (020-5891402) of emailen (info@eyebarrestaurant.nl). 

Wij hopen snel weer meer mensen te kunnen ontvangen en vooral dat het coronavirus de kop wordt ingedrukt!

Tot snel en liefs van het EBR-team 

 
 

Eten en drinken in Eye bar-restaurant is altijd bijzonder. In het ruime bar-restaurant kunt u à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd in 2012 ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Ons menu wordt met zorg samengesteld en wisselt met de seizoenen, zodat we altijd de mooiste producten serveren.

Eye bar-restaurant is een levendige ontmoetingsplek waar u de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of u nou naar de film of de tentoonstelling gaat of alleen het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom. Het panoramische uitzicht, de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant. Het restaurant is gevestigd in Eye Filmmuseum in hotspot Amsterdam-Noord. Jong en oud kunnen daar ook naar de film of een van de tentoonstellingen bezoeken.

Een uitstekende service staat voorop. Heeft u vragen of opmerkingen schiet ons dan aan in het restaurant of neem contact met ons op.

groepen en reserveren

Ook met groepen bent u van harte welkom. Tot vijf personen kunt u online of telefonisch reserveren. Komt u met meer dan vijf personen, dan bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden.

neem alvast een kijkje in het restaurant
 

reserveer direct een tafel

Voor weekenddagen, feestdagen of dagen in de schoolvakanties kunt u voor de lunch slechts reserveren voor een tafel voor 6 personen of meer. 
Dit kan alleen telefonisch.

NB: tafels groter dan 5 personen kunt u alleen telefonisch of per mail reserveren!

contact en reserveren

openingstijden restaurant

zondag tot en met donderdag: 10.00 - 01.00 uur
vrijdag en zaterdag: 10.00 - 02.00 uur
U kunt tot 17.00 van de lunchkaart bestellen.
Vanaf 17.00 kunt u bij ons terecht voor diner.

openingstijden keuken

zondag tot en met donderdag: 11.00 - 21.30 uur
vrijdag en zaterdag: 11.00 - 21.30 uur