restaurant

In lijn met het landelijke beleid m.b.t. COVID-19 is Eye Filmmuseum gesloten.
Zie het nieuwsbericht met FAQ voor meer informatie.

eye restaurant uitzicht

15 maart 2020

Beste gasten,

Vanwege het COVID-19 zijn ook wij, Eye bar-restaurant, per 15 maart GESLOTEN. 

Het is in onze ogen niet verantwoord open te blijven gezien de gezondheidsrisico's voor onze gasten en ons personeel. Hopelijk ligt deze periode snel achter ons en kunnen wij u weer in goede gezondheid verwelkomen in ons restaurant. 

De ontwikkelingen in de nabije toekomst zijn voor ons net zo onbekend als voor iedereen, wij vragen dan ook uw begrip voor het ontbreken van verdere informatie. Mocht u reeds een reservering hebben staan voor de komende twee weken, dan nemen wij contact met u op. Voor verdere vragen kunt u mailen naar info@eyebarrestaurant.nl

Wij wensen iedereen veel gezondheid en sterkte in deze surealistische situatie. 

 
 

Eten en drinken in Eye bar-restaurant is altijd bijzonder. In het ruime bar-restaurant kunt u à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd in 2012 ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Ons menu wordt met zorg samengesteld en wisselt met de seizoenen, zodat we altijd de mooiste producten serveren.

Eye bar-restaurant is een levendige ontmoetingsplek waar u de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of u nou naar de film of de tentoonstelling gaat of alleen het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom. Het panoramische uitzicht, de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant. Het restaurant is gevestigd in Eye Filmmuseum in hotspot Amsterdam-Noord. Jong en oud kunnen daar ook naar de film of een van de tentoonstellingen bezoeken.

Een uitstekende service staat voorop. Heeft u vragen of opmerkingen schiet ons dan aan in het restaurant of neem contact met ons op.

groepen en reserveren

Ook met groepen bent u van harte welkom. Tot vijf personen kunt u online of telefonisch reserveren. Komt u met meer dan vijf personen, dan bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden.

neem alvast een kijkje in het restaurant
 

reserveer direct een tafel

Voor weekenddagen, feestdagen of dagen in de schoolvakanties kunt u voor de lunch slechts reserveren voor een tafel voor 6 personen of meer. 
Dit kan alleen telefonisch.

NB: tafels groter dan 5 personen kunt u alleen telefonisch of per mail reserveren!

contact en reserveren

openingstijden restaurant

zondag tot en met donderdag: 10.00 - 01.00 uur
vrijdag en zaterdag: 10.00 - 02.00 uur
U kunt tot 16.45 van de lunchkaart bestellen.
Vanaf 17.30 kunt u bij ons terecht voor diner.

openingstijden keuken

zondag tot en met donderdag: 10.30 - 21.30 uur
vrijdag en zaterdag: 10.30 - 22.00 uur