restaurant

Reserveer film of tentoonstelling online. Zie ook onze Corona-maatregelen.
Het restaurant is gesloten. We verzoeken je dringend een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes van Eye.

eye restaurant uitzicht

 
 

NB: Geachte gast, helaas mogen wij u vanaf 15 oktober 2020 voor minimaal vier weken niet ontvangen. Het is een domper, maar eigenlijk niet onverwacht. Houd de moed erin, betere tijden gáán komen!

 

Vanaf heden (oktober 2020) serveren wij ook een heerlijk ontbijt! Verse croissants, yoghurt met granola, verschillende soorten roerei...
Klikt u op de menukaart (link rechtsboven) voor alle gerechten. Ontbijten is mogelijk van 9.30 tot 12 uur. Wilt u wel reserveren? Graag tot ziens!

 

Eten en drinken in Eye bar-restaurant is altijd bijzonder. In het ruime bar-restaurant kunt u à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd in 2012 ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Ons menu wordt met zorg samengesteld en wisselt met de seizoenen, zodat we altijd de mooiste producten serveren.

Eye bar-restaurant is een levendige ontmoetingsplek waar u de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of u nou naar de film of de tentoonstelling gaat of alleen het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom. Het panoramische uitzicht, de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant. Het restaurant is gevestigd in Eye Filmmuseum in hotspot Amsterdam-Noord. Jong en oud kunnen daar ook naar de film of een van de tentoonstellingen bezoeken.

Een uitstekende service staat voorop. Heeft u vragen of opmerkingen schiet ons dan aan in het restaurant of neem contact met ons op.

neem alvast een kijkje in het restaurant
 

Zodra we weer open zijn kunt u weer reserveren!

NB: Geachte gast, helaas mogen wij u vanaf 15 oktober 2020 voor minimaal vier weken niet ontvangen. Het is een domper, maar eigenlijk niet onverwacht. Houd de moed erin, betere tijden gáán komen!

contact en reserveren

openingstijden restaurant

openingstijden: 10.00 - 22.00 uur (inloop tot 21:00 uur)
U kunt tot 17.00 van de lunchkaart bestellen.
Vanaf 17.00 kunt u bij ons terecht voor diner.

 

openingstijden keuken

maandag tot en met zondag: 11:00 - 21:00 uur (snacks tot 21:30 uur)