restaurant

eye restaurant uitzicht

 
 

Eten en drinken in Eye bar-restaurant is altijd bijzonder. In het ruime bar-restaurant kunt u à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd in 2012 ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Ons menu wordt met zorg samengesteld en wisselt met de seizoenen, zodat we altijd de mooiste producten serveren.

Eye bar-restaurant is een levendige ontmoetingsplek waar u de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of u nou naar de film of de tentoonstelling gaat of alleen het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom. Het panoramische uitzicht, de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant. Het restaurant is gevestigd in Eye Filmmuseum in hotspot Amsterdam-Noord. Jong en oud kunnen daar ook naar de film of een van de tentoonstellingen bezoeken.

Een uitstekende service staat voorop. Heeft u vragen of opmerkingen schiet ons dan aan in het restaurant of neem contact met ons op.

groepen en reserveren

Ook met groepen bent u van harte welkom. Tot vijf personen kunt u online of telefonisch reserveren. Komt u met meer dan vijf personen, dan bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden.

neem alvast een kijkje in het restaurant
 

reserveer direct een tafel

NB: tafels voor meer dan 4 personen kunt u alleen telefonisch of per mail reserveren!

contact en reserveren

openingstijden restaurant

openingstijden: 10.00 - 01.00 uur
U kunt tot 17.00 van de lunchkaart bestellen.
Vanaf 17.00 kunt u bij ons terecht voor diner.

 

openingstijden keuken

zondag tot en met donderdag: 11.00 - 21.30 uur
vrijdag en zaterdag: 11.00 - 22.00 uur