restaurant

eye restaurant uitzicht

Eten en drinken in Eye bar-restaurant is altijd bijzonder. In het ruime bar-restaurant kunt u à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd in 2012 ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Ons menu wordt met zorg samengesteld en wisselt met de seizoenen, zodat we altijd de mooiste producten serveren.

Eye bar-restaurant is een levendige ontmoetingsplek waar u de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of u nou naar de film of de tentoonstelling gaat of alleen het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom. Het panoramische uitzicht, de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant. Het restaurant is gevestigd in Eye Filmmuseum in hotspot Amsterdam-Noord. Jong en oud kunnen daar ook naar de film of een van de tentoonstellingen bezoeken.

Een uitstekende service staat voorop. Heeft u vragen of opmerkingen schiet ons dan aan in het restaurant of neem contact met ons op.

groepen en reserveren

Ook met groepen bent u van harte welkom. Tot vijf personen kunt u online of telefonisch reserveren. Komt u met meer dan vijf personen, dan bespreken wij graag telefonisch de mogelijkheden.

reserveer direct een tafel

NB: tafels groter dan 5 personen kunt u alleen telefonisch of per mail reserveren!

contact en reserveren

openingstijden restaurant

zondag tot en met donderdag: 10.00 - 01.00 uur
vrijdag en zaterdag: 10.00 - 02.00 uur
U kunt tot 16.45 van de lunch kaart bestellen
Vanaf 17.30 kunt u bij ons terecht voor diner

openingstijden keuken

zondag tot en met donderdag: 10.30 - 22.00 uur
vrijdag en zaterdag: 10.30 - 22.30 uur

neem alvast een kijkje in het restaurant
lees wat bezoekers van ons vinden

Bo24 op iens.nl: Alle gerechten van mij en mijn disgenoten waren heerlijk . Het bedienend personeel gastvrij, attent en vriendelijk. Maar vooral het decor en met name het uitzicht over het Ij en Amsterdam waren spectaculair vooral als de schemer invalt..!

Lucienthorig iens.nl: voor dat we naar de film gaan eten we in het restaurant van het filmmuseum het decor is 
prachtig waar je ook zit. Het eten is er altijd goed of je nu een lunch gebruikt of diner de kwaliteit van het eten is altijd goed en de verhouding prijs/kwaliteit is ook redelijk gezien de entourage waarin je eet

Ruudmusman op iens.nl: Met nog vijf kwartier voor de film te gaan toch een voor- en hoofdgerecht genomen in dit sfeervolle restaurant met zijn prachtige uitzicht. De pompoensoep met gember, tomaat en koriander gaf duidelijk andere, pittiger smaken dan de gebruikelijke zoettonen. De gebakken Lomo Iberico bleek daarna goed te combineren met de linzen en gebakken witlof in madeirasaus. De meeste lof gaat echter uit naar de voortreffelijke bediening. Allereerst de uitstekende timing, maar bovenal de soepele klantvriendelijkheid, die zelfs zover ging, dat we na de film voor onze espresso gewoon weer een tafeltje kregen. Hulde, het is wel eens anders geweest.