restaurant

Koop je film- en tentoonstellingstickets online. 
Per 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht. Lees hier meer.

eye restaurant uitzicht

Lieve gasten,

Vanaf heden kunt u thuis een film kijken die nu zou draaien in Eye, en tijdens de film genieten van een heerlijke, thuisbezorgde borrelbag van Eye Bar-Restaurant.

U bestelt via de website van Eye Bar-Restaurant een borrelbag voor twee personen, en u ontvangt de box thuisbezorgd, samen met een voucher om een film te kunnen bekijken.
De films zijn beschikbaar via Picl. Daar logt u gemakkelijk in en heeft u razendsnel de beste nieuwe films tot uw beschikking.

U kunt overigens ook een borrelbag zónder film bestellen.

U kunt vanaf nu óók nog een compleet driegangendiner bij ons bestellen! Onze chefs hebben een heerlijk menu samengesteld. Alles wordt op de dag van levering vers gemaakt en is door u thuis eenvoudig op te warmen, af te bakken en mooi te serveren. U kunt de gerechten ook los bestellen.

Om de film of het diner helemaal af te maken kunt u ook één van onze speciaalbieren, wijnen en huisgemaakte limonades bestellen.

Belangrijke informatie:

 • Bestellen kan niet op de dag zelf.
  Vrijdag bezorgen/afhalen - bestellen voor donderdag 17:00 uur.
  Zaterdag en zondag bezorgen/afhalen - bestellen voor vrijdag 17:00 uur.
 • Wij bezorgen op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 15:00 en 18:00 bij de volgende postcodes: 1011 t/m 1019, 1021 t/m 1024, 1031 t/m 1034, 1120 en 1121.
 • Als u ons enorm mist, kunt u uw bestelling ook op vrijdag, zaterdag en zondag komen afhalen tussen 14:00 en 18:00. Volg dan a.u.b. de instructies zoals aangegeven op.
 • De gerechten worden koud bezorgd. Instructies voor de bereiding krijgt u erbij. Afhankelijk van het gerecht bent u nog tussen de 5 en 15 minuten bezig met het klaarmaken.
 • De borrelbag en het diner zijn exclusief drank. Die kunt u er los bij bestellen. Kijk naar onze aanbevelingen voor wijnen en bieren bij de beschrijving van de gerechten.
 • Als u een allergie of andere dieetwens heeft, zet het dan bij de opmerking in de bestelling of neem contact met ons op.
 • DE DRANKEN EN HET ETEN IS UITSLUITEND VOOR THUISGEBRUIK. U KUNT GEEN DRANKEN OF SNACKS MEENEMEN VOOR IN DE BIOSCOOP.

Voor vragen kunt u mailen naar info@eyebarrestaurant.nl. Ook zijn wij dagelijks tussen 11:00 en 16:00 telefonisch bereikbaar op 020-5891402.

Eye bar-restaurant is een levendige ontmoetingsplek waar u de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of u nou naar de film of de tentoonstelling gaat of alleen het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom. Het panoramische uitzicht, de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant. Het restaurant is gevestigd in Eye Filmmuseum in hotspot Amsterdam-Noord. Jong en oud kunnen daar ook naar de film of een van de tentoonstellingen bezoeken.

Een uitstekende service staat voorop. Heeft u vragen of opmerkingen schiet ons dan aan in het restaurant of neem contact met ons op.

neem alvast een kijkje in het restaurant

Eten bestellen?

Klik op de knop rechts onderaan. Reserveren is nu helaas niet mogelijk.

We staan op Instagram! Volg ons en u bent op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwe gerechten, ons team en gewoon mooie plaatjes.

contact en reserveren

openingstijden restaurant

openingstijden: 10.00 - 22.00 uur (inloop tot 21:00 uur)
U kunt tot 17.00 van de lunchkaart bestellen.
Vanaf 17.00 kunt u bij ons terecht voor diner.

openingstijden keuken

maandag tot en met zondag: 11:00 - 21:00 uur (snacks tot 21:30 uur)