Skip to content

Partners & sponsoren

Met ruim 750.000 bezoekers per jaar en een zeer uitgebreide collectie aan films is Eye het huis voor de film in Nederland. Het prachtige gebouw gecombineerd met de verscheidenheid aan exposities, filmprogramma’s, films en educatieve projecten bieden een uniek platform met diverse mogelijkheden om doelstellingen van zakelijke partners te realiseren.

Je moet cookies accepteren om dit te kunnen kijken.
Eye Filmmuseum gezien vanaf de overkant van het IJ
© Denis Guzzo
Corporate Film 2020

Eye creëert partnerships op maat. We luisteren naar de behoeften van uw organisatie en kijken hoe we daar als museum, cinema én locatie op in kunnen springen. We streven altijd naar een samenwerking op basis van een gemeenschappelijke missie of doel. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Eye is hét huis van de film en het enige filmmuseum van Nederland met een unieke collectie van 50.000 films. Gevestigd in het iconische gebouw aan het IJ. Eye toont, entertaint, exposeert, geeft context en laat je anders kijken. Eye bruist!

Hoofdpartner tentoonstellingen

Partners

Projectpartners

Eye Connect

Geniet van exclusieve uitnodigingen, van onze prachtige ruimtes met ultramoderne faciliteiten, maak deel uit van een uniek netwerk en word vandaag nog lid van onze businessclub, Eye Connect. Van medewerkersbetrokkenheid tot klantentertainment, het programma biedt haar partners een bijzondere kans om het enige filmmuseum in Nederland in ons iconische gebouw te ervaren. Bedrijfslidmaatschap biedt niet alleen een breed scala aan exclusieve voordelen, maar uw bijdrage ondersteunt tevens het behoud van het cultureel filmerfgoed, de spraakmakende tentoonstellingen, de vele onderwijsprogramma's en het bevorderen van talent.

Voorbeelden van privileges

- Eye Connect cards met onbeperkt toegang tot film en tentoonstelling;
- Vrijkaarten voor de tentoonstellingen en films naar keuze;
- Uitnodigingen voor de Eye Connect netwerkbijeenkomsten;
- Voorinschrijving bij exclusieve events (zoals het jaarlijkse Filmbal);
- Gebruik van cinemazalen en spectaculaire ruimtes voor vergaderingen, presentaties, symposia,webinars, diners, etc.

De jaarlijkse bijdrage voor een lidmaatschap is €5000 exclusief BTW.

Deze bedrijven zijn al lid

- Interpolis
- Just Eat / Takeaway.com
- Konica Minolta
- Monalyse
- Select Catering
- BeamSystems
- Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen
- Peutz
- VLC&Partners
- Projob

Eye Connect