Eye als evenementenlocatie

Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? We heten je graag welkom op de mooiste set van Nederland. In ons iconische gebouw zetten we alles in scène om je gast een belevenis van hoog niveau te bieden. In een creatieve, open en dynamische omgeving. Met prachtige ruimtes, high-end faciliteiten en een schat aan ervaring. Plus: de ondersteuning door ons professionele en toegewijde team.

Eye Filmmuseum ligt in Amsterdam Noord, tegenover station Amsterdam Centraal. In het gebouw vind je vier filmzalen, twee tentoonstellingsruimtes, een restaurant, een winkel, twee cateringruimtes en vier vergaderruimtes met flexibele indeling. De ruimtes zijn te huur voor o.a. vergaderingen, lezingen, congressen, presentaties, diners, borrels, workshops en filmvertoningen. Van 10 tot 900 gasten; we regelen alles zó dat je gast de hoofdrol heeft.

veilige bijeenkomsten

Het is mogelijk om live samen te komen, maar er zijn wel wat aanpassingen. We laten je graag zien wat de veilige mogelijkheden op dit moment zijn. Kijk hiervoor op de pagina voorbeelden.

Bij Eye hebben wij er alles aan gedaan om jouw bezoek prettig en veilig te laten verlopen. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Alle ruimtes hebben een aangepaste capaciteit. Verder houden we rekening met de volgende hygiëne- en veiligheidsmaatregelen:

  • Looproutes: duidelijke bewegwijzering en eenrichtingsverkeer
  • Crowd control: minder bezoekers in het gebouw en meer personeel op de vloer ter begeleiding
  • Desinfectie: handen reinigen is mogelijk op verschillende plekken
  • Ventilatie: continue verversing van lucht in alle ruimtes
  • Schoonmaak: extra schoonmaakrondes
  • Placering: vaste zitplek voor iedereen
  • Mondkapjes: ten zeerste aanbevolen (Eye-mondkapjes zijn te koop in de Eye Shop)

hybride events

In onze grootste vergaderruimte kunnen met 1,5 meter afstand maximaal 21 personen fysiek aanwezig zijn en in onze grootste filmzaal 99. Wil je toch meer mensen uitnodigen? Via een liveverbinding kunnen je gasten vanaf hun werkplek of thuis deelnemen. Dit kan in de vorm van een livestream of zelfs interactief in de vorm van een vergadering. Een webinar behoort ook tot de mogelijkheden: vanuit Eye kun je uitzenden met het IJ en Amsterdam Centraal op de achtergrond.