evenementenlocatie

Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? De verschillende zalen van Eye zijn te huur voor vergaderingen, lezingen, congressen, bedrijfspresentaties, workshops en natuurlijk filmvertoningen. Ook diners, borrels en recepties behoren tot de mogelijkheden. Een aantal keer per jaar bestaat zelfs de mogelijkheid om de gehele locatie exclusief te huren voor een groot evenement. Bovendien kunt u trouwen of een jubileum vieren in ons gebouw.

Eye is door zijn ligging tegenover het Centraal Station zeer makkelijk te bereiken middels openbaar vervoer: 24 uur per dag vaart er een gratis pont heen en weer over het IJ. Voor bezoekers die met de auto komen is de naastgelegen parkeergarage van de A'DAM Toren beschikbaar.

Onderstaand vindt u meer informatie over verschillende mogelijkheden, maar we lichten deze graag toe in een persoonlijk gesprek. Neem daarvoor contact met ons op middels het contactformulier of bel met Sander Herbschleb, Charlotte Sarneel, Franka van Dooren, Daya de Jongh of Nicole Jonk via 020 5891 401.

Wij hopen u snel in Eye te mogen verwelkomen!

Partnership: Eye is altijd op zoek naar verbinding

Als partner van Eye ondersteunt u het onderhouden van filmisch erfgoed, beeldeducatie voor kinderen en jongvolwassenen,  grensverleggende tentoonstellingen en VR-ervaringen en de promotie van Nederlandse films in het buitenland. Partners genieten van exclusieve privileges en krijgen toegang tot het indrukwekkende zakelijke en particuliere netwerk van Eye.

Voor onze partners kunnen wij, onder andere, themavoorstellingen, workshops, seminars ondersteund met filmfragmenten, exclusieve en interactieve rondleidingen door de tentoonstellingen en ‘familiedagen’ voor medewerkers en/of relaties organiseren. Geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem contact op met de afdeling Development - maartjejansen@eyefilm.nl

vergadering

Een brainstormsessie, zakelijke meeting, workshop of bestuursvergadering? Eye is voor menig bedrijf inmiddels een populaire vergaderlocatie. Voor groepen vanaf 10 personen kunt u terecht in een van de drie verschillende vergaderzalen met daglicht: Room at the Top, IJ-Lounge, Waterfront en Studio. Elk van deze ruimtes heeft een eigen karakter en is uitgerust met een projector, scherm en speakers.

congres

De filmzalen van Eye zijn de perfecte locatie voor uw congres: zowel Cinema 1, Cinema 2, Cinema 3 als Cinema 4  hebben een oplopende theateropstelling en zijn uitgerust met hoogwaardige projectie en een groot scherm. De zalen hebben een variërende capaciteit van 67 tot 310 personen en verschillen alle vier in uitstraling. De tribune van Cinema 2 is inschuifbaar, waardoor deze zaal multifunctioneel kan worden ingezet. Het ontvangst van uw gasten, lunch of een afsluitende borrel kunnen plaats vinden in de Foyer. Naast de plenaire ruimte kunnen de andere filmzalen en vergaderzalen natuurlijk worden ingezet voor eventuele subsessies.

eye exclusief

De meest in het oog springende ruimte van Eye is ongetwijfeld de Arena met daar in Eye bar-restaurant. Deze spectaculaire ruimte kan alleen worden ingezet voor een evenement indien het gehele museum wordt gehuurd. Eye Exclusief voor je eigen event kan slechts vier keer per jaar. Wij sluiten namelijk speciaal de deuren voor ons publiek . Dit kan alleen op een maandag, dinsdag of woensdag. Wilt u een van de vier zijn per jaar die deze exclusieve mogelijkheid krijgen, wij horen graag van u. Een ideale plek voor een bedrijfsfeest, congres met meerdere subruimtes, modeshow, grootse film première of netwerkevenement. 

private dinner

Zowel de IJ-Lounge, de Room at the Top en de Waterfront kunt u gebruiken voor een besloten sit-down dinner, walking dinner of dinerbuffet. Daarnaast kunt u ook de Foyer gebruiken voor een exclusief walking dinner of staand buffet tot 250 personen, waarbij uw gasten deels uitkijken over de Arena en deels over het IJ. Tenslotte kan Cinema 2 ook worden ingezet voor een diner of awardshow tot 100 personen, waarbij er een film kan worden vertoond of een presentatie worden gegeven tussen de gangen door.

première

Organiseer uw première  in de meest in het oog springende filmtheater van het land. Zowel Cinema 1, Cinema 2, Cinema 3 als Cinema 4  zijn geschikt voor een exclusieve vertoning van de nieuwe film aan uw gasten. Na afloop kan er in de Foyer worden nagepraat met een drankje en een hapje. Daarnaast zijn de filmzalen natuurlijk ook geschikt voor een besloten vertoning of persviewing. Voor de grotere premières kan Eye natuurlijk ook exclusief worden gehuurd, waarbij de filmvertoningen in meerdere zalen tegelijk kan plaats vinden en het afsluitende feest in de spectaculaire Arena.

presentatie

Een perspresentatie of productlancering? De presentatie van de jaarcijfers, een lezing of netwerkevenement inclusief inhoudelijke presentatie? Door de grote variëteit in zalen kan het allemaal in Eye. Zowel alle filmzalen als vergaderzalen beschikken over de benodigde faciliteiten voor een strakke presentatie aan uw gasten.

trouwen

Wist u ook dat Eye een officiële trouwlocatie is? Er zijn twee zalen die bij uitstek geschikt zijn voor een onvergetelijke ceremonie voor maximaal 90 gasten. De IJ-Lounge en de Waterfront staan garant staat voor een sfeervolle ceremonie met panoramisch uitzicht over het IJ, terwijl de Room at the Top  een indrukwekkend uitzicht over onze Arena heeft. Door de aanwezigheid van een aanlegsteiger pal voor het museum kunnen de bruiloftsgasten u welkom heten als u aan komt varen of u een behouden vaart wensen op weg naar de huwelijksnacht. Voor een receptie met bruidstaart en champagne zijn vooral de Foyer en IJ-Lounge geschikt en na afloop kunt u met een kleiner gezelschap nagenieten tijdens een besloten diner.

feestelijke gelegenheid

Bent u op zoek naar een locatie voor een verjaardag, borrel, jubileum, familiereünie, promotie of ander feestelijk samenzijn? Boek dan nu een besloten ruimte zoals de IJ-Lounge en de Waterfront en geniet van de mooie plek in het museum aan het IJ, gecombineerd met bijvoorbeeld een bezoek aan de tentoonstelling of een rondleiding door het museum.

virtuele tour

U kunt Eye nu bezoeken vanuit uw comfortabele kantoor! Via deze link krijgt u een virtuele rondleiding door het gehele gebouw. Neem een kijkje in de zalen en start vandaag met het organiseren van uw evenement!