Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten. Terras Eye Bar Restaurant en Eye Shop zijn wél geopend.

Lees meer
Sluit

Shop

Wil je alles weten over de mens achter Jean-Luc Godard, welke filmlocaties je móet zien in Washington D.C., of de stunttechnieken van Jackie Chan? Eye Shop bedient je op je wenken met een breed aanbod bijzondere biografieën, wetenschappelijke uitgaven, Eye-catalogi en documentaires en speelfilms op dvd. De winkel biedt ook een zorgvuldig geselecteerd assortiment van gadgets, speelgoed, T-shirts en memorabilia, variërend van Star Wars-sokken tot Ryoji Ikeda's Music for Percussion op vinyl.

Binnen in de Eye Shop
Thomas van Schaik

Wat heerlijk om weer open te zijn. Kom langs! Je kunt ook een afspraak maken als je dat prettiger vindt.

Een ruime sortering van onze best lopende artikelen is te koop via DutchMuseumGiftShop: o.a. koffie, T-shirts, sjaals, vinyl, Blu-ray en dvd’s, boeken, tassen en sieraden.

Eye giftcard

Met de Eye giftcard kun je iedereen in je omgeving gelukkig maken: de tegoedkaart kun je besteden bij film- of tentoonstellingsbezoek, in de Eye Shop of Eye Bar Restaurant. De kaart koop je in de winkel of via onze online shop.

Openingstijden

We zijn op werkdagen bereikbaar via eyeshop@eyefilm.nl en reageren binnen een dag.

ma - vr: 10.00 - 17.00

Betaling alleen per PIN/credit card.

Eye Shop online

Een ruime selectie artikelen uit de Eye Shop is nu online te bestellen.

bezoek de online shop
T-shirt met illustratie door Brian Elstak
Vinyl soundtracks te koop in de Eye shop