Dinsdag 31 januari is Eye de hele dag gesloten wegens een besloten evenement. Onze excuses voor het ongemak.

Sluit
Skip to content

Shop

Wil je alles weten over de mens achter Jean-Luc Godard, welke filmlocaties je móet zien in Washington D.C., of de stunttechnieken van Jackie Chan? Eye Shop bedient je op je wenken met een breed aanbod bijzondere boeken en documentaires en speelfilms op dvd. De winkel biedt ook een zorgvuldig geselecteerd assortiment van gadgets, speelgoed, T-shirts en memorabilia, variërend van Star Wars-sokken tot Ryoji Ikeda's Music for Percussion op vinyl.

Binnen in de Eye Shop
© Thomas van Schaik

Kom langs in de museumshop...

Kom langs, we zijn dagelijks geopend tussen 10:00 en 20:00.

...of shop online

Een ruime sortering van onze best lopende artikelen is te koop via Dutch Museum Gift Shop: o.a. koffie, T-shirts, sjaals, vinyl, Blu-ray en dvd’s, boeken, tassen en sieraden.

Shop online

Openingstijden

Betaling alleen per PIN/credit card.

dagelijks: 10:00 - 20:00

We zijn op werkdagen bereikbaar via 020 7582341 of eyeshop@eyefilm.nl en reageren binnen een dag.

Jan Bot NFTs
Jan Bot NFTs

NFTs in Eye Shop

Sinds 2018 heeft Jan Bot, de eerste AI-kunstenaar van Eye, meer dan 25 duizend korte, poëtische films gegenereerd die reflecteren op de actualiteit. Nu is de tijd gekomen om hem uit te schakelen en zijn artistieke erfgoed naar de volgende toekomst te brengen: het cryptotijdperk. Creëer voor hem een NFT-collectie en maak daarmee een eervol einde aan het leven van Jan Bot.

Online te koop en in de Eye Shop

Eye giftcard

Met de Eye giftcard kun je iedereen in je omgeving gelukkig maken: de tegoedkaart kun je besteden bij film- of tentoonstellingsbezoek, in de Eye Shop of Eye Bar Restaurant. De kaart koop je in de winkel of via onze online shop. Check het saldo zelf online, of vraag het onze medewerkers in de shop.

Meer informatie over de Eye giftcard

Boeken

De Eye Shop beschikt over een ruim aanbod aan filmgerelateerde boeken.

Boekenlijst