Eye Filmmuseum, inclusief terras, is toegankelijk met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) en geldig ID (14+).

Meer informatie
Sluit

Shop

Wil je alles weten over de mens achter Jean-Luc Godard, welke filmlocaties je móet zien in Washington D.C., of de stunttechnieken van Jackie Chan? Eye Shop bedient je op je wenken met een breed aanbod bijzondere biografieën, wetenschappelijke uitgaven, Eye-catalogi en documentaires en speelfilms op dvd. De winkel biedt ook een zorgvuldig geselecteerd assortiment van gadgets, speelgoed, T-shirts en memorabilia, variërend van Star Wars-sokken tot Ryoji Ikeda's Music for Percussion op vinyl.

Binnen in de Eye Shop
© Thomas van Schaik

Kom langs in de museumshop...

Wat heerlijk om weer open te zijn. Kom langs, we zijn dagelijks geopend!

...of shop online

Een ruime sortering van onze best lopende artikelen is te koop via Dutch Museum Gift Shop: o.a. koffie, T-shirts, sjaals, vinyl, Blu-ray en dvd’s, boeken, tassen en sieraden.

Shop online

Openingstijden

Betaling alleen per PIN/credit card.

ma t/m vr: 10.00 - 20.00

We zijn op werkdagen bereikbaar via eyeshop@eyefilm.nl en reageren binnen een dag.

za t/m zo: 11.00 - 20.00

Lost in Translation letterpress print

Unieke letterpress print van Lost in Translation, gemaakt door Gonzalo Sainz Sotomayor op de Asbern in Grafische Werkplaats Amsterdam, als hommage aan Sofia Coppola.

Eye mondkapje

3-laags beschermend masker geïnspireerd door het patroon aan de buitenkant van het iconische Eye gebouw. Zeer zacht, duurzaam en ademend, met neusklem en verstelbare oorlussen.

Vintage filmblikken

Soms vinden we mooie dingen in onze collectie die niet meer nodig zijn, maar te zonde om te laten verstoffen. En dus bieden wij ze een tweede leven, zoals deze vintage filmblikken!

The Shining “Overlook Hotel” dienblad

Dit ontwerp is geïnspireerd op het tapijt in de Overlook Hotel’s Room 237 in The Shining, Stanley Kubrick’s horror klassieker uit 1980. Exclusief voor Eye gemaakt!

David Lynch Signature Cup – Organic Espresso (bonen)

David Lynch testte honderden koffiesoorten om de perfecte biologische melange te vinden. Hij vond zijn droomkoffie in een milieuvriendelijk en duurzaam koffiebedrijf in Colorado.

David Lynch vaatdoekjes (set van 2)

En mocht je nou die 'damn good coffee' morsen, dan zit je goed met deze milieuvriendelijke vaatdoekjes, met een beroemde koffiequote van Lynch en de vloer uit Twin Peaks.

Coppola Rosso & Bianco

“Onze wijnen zijn altijd heel bijzonder voor ons geweest. Ze zijn een eerbetoon aan het erfgoed van onze familie”, aldus Francis Coppola.

Girls on Tops shirts

Girls on Tops, een t-shirtlijn die vrouwelijke filmmakers viert. Met de aankoop van dit T-shirt ondersteun je door vrouwen gemaakte of geschreven films. Dank je wel!

Zijden sjaal William Kentridge

Kunstwerk van William Kentridge, Remembering the Treason Trial (2013), gedrukt op 100% zijden sjaal van Hellen van Berkel, met de hand afgewerkte randen.

Eye giftcard

Met de Eye giftcard kun je iedereen in je omgeving gelukkig maken: de tegoedkaart kun je besteden bij film- of tentoonstellingsbezoek, in de Eye Shop of Eye Bar Restaurant. De kaart koop je in de winkel of via onze online shop. Check het saldo zelf online, of vraag het onze medewerkers in de shop.

Meer informatie over de Eye giftcard