Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Cinemini: Wie is waar?

Cinemini: Wie is waar?

Cinemini: Wie is waar?

Speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders is er de Cinemini-zaal. Kinderen tussen 2 en 6 jaar kunnen er iedere zondag terecht om animatiefilmpjes te kijken en te spelen, met de ouders binnen handbereik. Dit keer acht korte, grappige verhaaltjes over emoties in de kinderwereld. Film (30') met aansluitend spel (30').

poster Cinemini

Wie is waar? is een bijzondere en grappige animatiefilm over de kleine gebeurtenissen die bij kinderen grote emoties kunnen oproepen. Denk aan uit logeren gaan, de boel moeten opruimen of een wedstrijdje houden in wie iets het beste kan.

Prentenboeken

Regisseur Jessica Laurén verfilmde een aantal verhalen uit de prentenboeken van Stina Wirsen en maakt boosheid, angst en opwinding invoelbaar. De getekende wezentjes zien er misschien vreemd uit, maar ze zijn ook heel aardig, innemend en geloofwaardig.

Dit is onderdeel van

Bijzondere vertoningen

Details

Lengte

60 min.

Voertaal

Nederlands

Onderdeel van

Cinemini

Kinderen van 2 tot 6 jaar beleven hun eerste bioscoopbezoek in de mooiste en intiemste filmzaal van Eye. Elke zondagochtend opent de Cinemini-zaal speciaal voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders, waar de kinderen getrakteerd worden op film en spel in een lichtlandschap.

Lees meer
campagnebeeld Cinemini
Cinemini: Wie is waar?
Cinemini: Wie is waar?

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Support Eye en zie meer.

NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op