rondleidingen & groepsarrangementen

Let op: dinsdag 28 mei staakt het openbaar vervoer. Treinen, trams, bussen, metro en de pont rijden en varen niet. Recente ontwikkelingen rond
de staking kunt u volgen op de GVB website. Voor meer informatie m.b.t. uw bezoek aan Eye kunt u mailen naar info@eyefilm.nl.

Bij Eye kunt u terecht voor een rondleiding door het gebouw of tentoonstelling, daarnaast bieden wij ook een compleet groepsarrangement aan voor 10 tot 40 personen.

Ontdek samen de wereld van film in Eye. U kunt kiezen voor een rondleiding door de tijdelijke tentoonstelling of een rondleiding die inzoomt op het gebouw en de activiteiten van Eye. Komt u met een groep? Dan regelen wij graag alles voor u met onze speciale groepsarrangementen. Voor het onderwijs bieden wij speciale programma's en rondleidingen.

Let op! groepen groter dan 15 personen moeten zich altijd voor bezoek aanmelden. Schoolgroepen melden zich aan door een mail te sturen naar educatie@eyefilm.nl of gebruik te maken van ons begeleide onderwijs aanbod. Alle andere groepen melden zich aan via info@eyefilm.nl