Skip to content

Allen & Overy hoofdsponsor Eye

Internationaal advocatenkantoor Allen & Overy is vanaf 1 mei 2021 drie jaar hoofdsponsor van Eye. Allen & Overy en Eye gaan zich inzetten voor het behoud van het cultureel filmerfgoed, de realisering van spraakmakende tentoonstellingen, onderwijsprogramma's en het bevorderen van talent.

Door Eye redactie29 april 2021

Sandra den Hamer (directeur Eye) en Brechje van der Velden (senior partner, Allen & Overy Netherlands) tekenen het sponsorcontract.
Sandra den Hamer (directeur Eye) en Brechje van der Velden (senior partner, Allen & Overy Netherlands). Foto: © Janiek Dam.

Brechje van der Velden, senior partner Allen & Overy Netherlands

“Film transporteert je naar andere werelden. Het verruimt je blik en stimuleert je geest. Inventiviteit is, naast pragmatisme, wat ons als advocatenkantoor kenmerkt. Daarom past Eye bij Allen & Overy. Daarnaast vervult Eye een belangrijke rol in het bewaken en delen van cultureel erfgoed: de Nederlandse film. Een maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij graag ondersteunen. We zullen de komende tijd onze cliënten en A&O-ers op verschillende manieren laten kennismaken met de activiteiten van Eye.”

Sandra den Hamer, directeur Eye

“In deze uitdagende periode zijn we buitengewoon blij dat een toonaangevend en internationaal kantoor als Allen & Overy ervoor kiest Eye en daarmee de Nederlandse filmcultuur te ondersteunen. We vinden elkaar in een wederzijdse passie voor film maar zeker ook in de interesse in innovatieve projecten op het gebied van digitalisering, diversiteit en duurzaamheid. We verheugen ons zeer op een inspirerende samenwerking.”

Over Allen & Overy

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor waar wereldwijd ongeveer 5.500 mensen werkzaam zijn, verspreid over meer dan 40 kantoren. Het kantoor in Amsterdam biedt hoogwaardige juridische dienstverlening aan (beursgenoteerde) grote en middelgrote ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties.