Restaurant

Wij zijn open! Dagelijks staat ons personeel in ons restaurant en op het terras voor jullie klaar van 10:00 tot 22:00.

We gaan per reservering uit van anderhalf uur voor lunch en twee uur voor diner. Als de tafel daarna niet gereserveerd is kun je uiteraard nog even blijven zitten. Tot en met vier personen kun je online reserveren (via de knop rechts onderaan). Voor meer dan vier personen kun je alleen telefonisch of per e-mail reserveren, dan kijken we samen wat binnen de regels mogelijk is. Reserveren kan voor het terras óf het restaurant binnen. Het kan zo zijn dat er geen ruimte is om dat te veranderen, bijvoorbeeld bij slecht weer. Kijk vooraf dus even goed naar de weersverwachting.

Foto van Eye Bar Restaurant

Werken bij Eye Bar Restaurant?

Kom bij ons werken! Meld je aan door het sollicitatieformulier in te vullen, dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Sollicitatieformulier

Eten en drinken in het ruime Eye Bar Restaurant is altijd bijzonder. Je kunt er à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Eye Bar Restaurant is een levendige ontmoetingsplek waar je de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of je nou naar de film of de tentoonstelling gaat of alleen het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom. Het panoramische uitzicht, de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant.

Maaltijden van Eye Bar-Restaurant thuisbezorgd

Afhalen en To Go

Elke dag zijn we van 11:00 tot 18:00 open voor koffie, snacks, bier enzovoorts To Go! Daarnaast kan je iedere dag een volledig diner voor thuis komen afhalen. Al ons eten is vers bereid en warm je thuis eenvoudig op. Mis je de bioscoop heel erg? Ook daarin kunnen wij voorzien. Je kunt samen met een heerlijke borreltas een film-voucher bestellen van Picl. Zo kan je je eigen woonkamer omtoveren tot één van de zalen van Eye. Klik rechts onderin op 'bestellen' voor meer informatie en het menu.

Contact en openingstijden

De hieronder genoemde openingstijden zijn onze reguliere openingstijden. Kijk voor de laatste updates gedurende de corona-maatregelen bovenaan deze pagina.

Adres

IJpromenade 1
1031KT Amsterdam

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Contact en reserveringen

Openingstijden

Algemeen
zo t/m do 10:00 tot 01:00, vrij en zat 10:00 tot 02:00

Keuken
Ontbijt 10:00 tot 12:00
Lunch 11:00 tot 16:30
Diner zo t/m do 17:00 tot 22:00, vrij en zat 17:00 tot 23:00
Borrelhapjes 11:30 tot 23:00

De bar in Eye bar-restaurant
Zicht van buitenaf op het terras van Eye bar-restaurant

Menu

Lunch (11:00 - 17:00)

Zoet (hele dag)

Borrelhapjes (tot 21:30)

Diner (17:30 - 21:15)

Aperitieven

Bieren

Frisse witte wijnen

Volle witte wijnen

Lichte rode wijnen

Medium rode wijnen

Volle rode wijnen

Rosé wijnen

Mousserende wijnen