Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten. Terras Eye Bar Restaurant en Eye Shop zijn wél geopend.

Lees meer
Sluit

Restaurant

Wij zijn open! Dagelijks staat ons terras en personeel van 11:00 tot 20:00 uur voor je klaar.

We gaan uit van anderhalf uur per reservering. Mocht de tafel daarna niet gereserveerd zijn, dan kun je uiteraard nog even blijven zitten. Voor twee personen kun je online reserveren (via de knop rechts onderaan). Voor meer dan twee personen uit één huishouden kun je alleen telefonisch of per e-mail reserveren. Meer dan twee personen die niet allemaal uit één huishouden komen mogen wij helaas nog niet verwelkomen.

Ons terras is niet volledig overdekt; bij slecht weer kunnen we genoodzaakt zijn reserveringen te annuleren.

Foto van Eye Bar Restaurant

Eten en drinken in het ruime Eye Bar Restaurant is altijd bijzonder. Je kunt er à la carte, eenvoudig of uitgebreid en in alle prijsklassen eten. Het moderne, spectaculaire gebouw werd ontworpen door het Oostenrijkse architectenbureau Delugan Meissl. Het restaurant en het terras bieden vanaf elke plek een weergaloos, filmisch uitzicht op het IJ en de langsvarende schepen.

Eye Bar Restaurant is een levendige ontmoetingsplek waar je de hele dag en avond door terecht kunt voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Of je nou naar de film of de tentoonstelling gaat of alleen het bijzondere architectonische ontwerp van het gebouw met eigen ogen wilt bekijken, iedereen is welkom. Het panoramische uitzicht, de hoge plafonds met lampen ontworpen door de beroemde kunstenaar Olafur Eliasson en de imposante Arena geven een filmische sfeer aan het restaurant.

Maaltijden van Eye Bar-Restaurant thuisbezorgd

Afhalen en To Go

Elke dag zijn we van 11:00 tot 18:00 open voor koffie, snacks, bier enzovoorts To Go! Daarnaast kan je iedere dag een volledig diner voor thuis komen afhalen. Al ons eten is vers bereid en warm je thuis eenvoudig op. Mis je de bioscoop heel erg? Ook daarin kunnen wij voorzien. Je kunt samen met een heerlijke borreltas een film-voucher bestellen van Picl. Zo kan je je eigen woonkamer omtoveren tot één van de zalen van Eye. Klik rechts onderin op 'bestellen' voor meer informatie en het menu.

Contact en openingstijden

De hieronder genoemde openingstijden zijn onze reguliere openingstijden. Kijk voor de laatste updates gedurende de corona-maatregelen bovenaan deze pagina.

Adres

IJpromenade 1
1031KT Amsterdam

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Contact en reserveringen

Openingstijden

Algemeen
zo t/m do 10:00 tot 01:00, vrij en zat 10:00 tot 02:00

Keuken
Ontbijt 10:00 tot 12:00
Lunch 11:00 tot 16:30
Diner zo t/m do 17:00 tot 22:00, vrij en zat 17:00 tot 23:00
Borrelhapjes 11:30 tot 23:00

De bar in Eye bar-restaurant
Zicht van buitenaf op het terras van Eye bar-restaurant

Menu

Ontbijt

Lunch

Diner

Zoet

Hapjes

Aperitieven

Bieren

Frisse witte wijnen

Volle witte wijnen

Lichte rode wijnen

Medium rode wijnen

Volle rode wijnen

Rosé wijnen

Mousserende wijnen

Werken bij Eye Bar Restaurant?

Kom bij ons werken! Meld je aan door het sollicitatieformulier in te vullen, dan hoor je zo snel mogelijk van ons.

Sollicitatieformulier