Skip to content

Persbezoek

Eye Filmmuseum biedt journalisten en filmploegen graag de mogelijkheid om tentoonstellingen en activiteiten te bezoeken. Daarnaast denken we graag met u mee over het creëren van exclusieve content ten aanzien van onze programmering. Vrijkaarten worden verstrekt op aanvraag (48 uur van tevoren) als garantie van publicatie kan worden gegeven. Om journalisten, professionele fotografen en cameraploegen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken we u om de voorwaarden goed door te nemen.

Algemeen

Journalisten zijn welkom in Eye op doordeweekse dagen tussen 10:00 en 19:00 uur voor een rondleiding van een medewerker (afwijkend van feestdagen).

Vul uiterlijk 48 uur voor het gewenste tijdstip van uw bezoek het aanvraagformulier in.

Neem een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsmail mee naar het museum wanneer de aanmelding wordt goedgekeurd. Op vertoon van beide krijgt u uw vrijkaart voor toegang.

De Algemene bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing.

De afdeling Marketing & Communicatie behoudt zich het recht voor verzoeken tot persbezoek niet te honoreren.

Type bezoek

Bezoek museum of collectiecentrum

Wilt u een rondleiding of een rondleiding onder begeleiding van een medewerker door het museum of het Collectiecentrum van Eye Filmmuseum?

Bezoek aanvragen

Tentoonstellingen

Wilt u de tentoonstelling bezichtigen? U dient minimaal 48 uur voor bezoek toegang aan te vragen. Voor AICA leden geldt dat zij gratis toegang krijgen tot tentoonstellingen op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart.

Bezoek aanvragen

Filmvoorstellingen

Wilt u een filmvoorstelling bij ons bezoeken? Dan dient u voor bezoek een vrijkaart aan te vragen. Voor KNF leden geldt dat zij gratis toegang krijgen tot de filmvoorstellingen op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart.

Bezoek aanvragen

Perspreviews (tentoonstelling)

Journalisten wordt de mogelijkheid geboden om de persvoorbezichtiging van tentoonstellingen bij te wonen. Wilt u uitgenodigd worden?

Ontvang uitnodigingen

Persvoorstellingen (film)

Journalisten zijn welkom bij de persvoorstellingen van films uit de programmering van Eye. Wilt u uitnodigingen voor persvoorstellingen ontvangen?

Ontvang uitnodigingen