Skip to content

Team Development

Het team Development werft additionele inkomsten voor Eye. Deze inkomsten worden gebruikt voor onder andere de restauratie van Nederlands filmisch erfgoed, educatie-activiteiten, prachtige filmprogramma's en baanbrekende tentoonstellingen op het snijvlak van beeldende kunst en bewegend beeld.

Het development team van Eye Filmmuseum

De steun van onze vrienden en de leden van het u&eye fonds evenals de bijzondere samenwerking met bedrijven, zijn voor ons onmisbaar. Als dank nodigen we hen dan ook regelmatig uit voor exclusieve ontvangsten, kijkjes achter de schermen en lezingen of rondleidingen door onze curatoren.

Contact

Wilt u ook vriend, participant of zakelijke partner worden en hierover meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze collega’s.

Hester Barkey Wolf
Hester Barkey Wolf

Hester Barkey Wolf

Hester is Hoofd Development. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van mecenaat en sponsoring weet zij goed in te spelen op ieders wensen.

Jan-Willem van Beek
Jan-Willem van Beek

Jan-Willem van Beek

Jan-Willem is de ultieme u&eye fonds relatiemanager en is daarnaast verantwoordelijk voor Generation Eye en alle filmclubs inclusief See You in Court.

Foto van Maartje Jansen van het development team van Eye Filmmuseum

Maartje Jansen

Maartje houdt van verbinden, en weet daarbij altijd een mooi haakje te vinden voor zichtbaarheid of activatie voor de partners van Eye.

Het development team van Eye Filmmuseum