Eye Society

Support Eye en zie meer!

Ligt jouw hart bij film? Word Member van de Eye Society en krijg toegang tot openingen van tentoonstellingen, exclusieve bijeenkomsten en rondleidingen. Vanaf € 50,- per jaar ben je al Member. Word je Member Plus voor € 75,-, dan kun je altijd een introducé meenemen. Of word lid van het U&Eye Fonds (vanaf  € 500,-), het meest exclusieve lidmaatschap van Eye en deze bijdrage is fiscaal aftrekbaar. Als Vriend lever je een onmisbare bijdrage aan Eye.

De Eye Society is een club van betrokken filmliefhebbers die Eye een warm hart toedraagt. Met jouw steun maak je belangrijk werk mogelijk zoals de restauratie van cultureel erfgoed, de ontwikkeling van tentoonstellingen en educatie-projecten.  Kies hiernaast voor Member, Member Plus of U&Eye en ontdek de voordelen. Of geef het lidmaatschap cadeau!

  Ik vind het belangrijk culturele instellingen te steunen, misschien wel juist nu. Vanwege mijn liefde voor film, kwam ik al snel bij Eye uit. Kom zo nu en dan graag langs in jullie filmhuis. Ook hoor ik via diverse netwerken van de activiteiten (van restauratiewerk tot filmeducatie) die jullie allemaal doen, die steun ik van harte. - Member Eye Society

  contact

  Jan-Willem van Beek
  Mecenaat & fondsen
  janwillemvanbeek@eyefilm.nl
  06 15 69 71 47

  Annelies Kluiwstra
  Vrienden & relatiebeheer
  annelieskluiwstra@eyefilm.nl 
  06 33 23 13 06 

  beeld

  Afbeelding: Visions d’art 3. La Fée aux étoiles (FR 1902, Pathé Frères). Dit beeld komt uit de unieke Eye collectie.