speurtocht EYE explore

EYE Explore More is een speurtocht voor kinderen vanaf 7 jaar dwars door het gebouw. De tocht zit boordevol optische illusies, opdrachtjes en puzzels. Pak je eigen boekje en potlood en ga op ontdekkingsreis in EYE.

Verspreid door EYE vind je verschillende zwarte apparaten - wij noemen ze Kijkers. Het zijn voorlopers van film. Het leukste is dat je eraan mag komen en er mee kan spelen.

Je beide ogen zien van alles maar je hersens houden je vaak voor de gek. Hoe? Dit onderzoek je met EYE Explore More. Je speelt met de Kijkers en ontdekt hoe e bekijkt ontdekt de werking van beweging in film en optische illusies. En natuurlijk gebruik je ook je eigen fantasie!

Kinderen kunnen ieder hun eigen EYE Explore More-boekje pakken en zelf op onderzoek uitgaan in het gebouw. Bij zeven- en achtjarigen is hulp van ouders welkom, maar kinderen vanaf negen jaar kunnen op eigen houtje op pad.

Heb je in EYE de speurtocht EYE explore more gedaan? Bekijk dan hier de antwoorden. 

tijden en prijzen

€ 1,- per speurtocht. Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Haal je speurtocht in de EYE shop of bij de balie.

groepsbezoek

Groepen groter dan 15 personen, altijd vooraf aanmelden via info@eyefilm.nl Schoolgroepen melden zich aan via educatie@eyefilm.nl