Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Club3 0

Club Sandwich

Prachtig geacteerde tragikomedie speelt zich af tijdens een lome vakantie aan de Mexicaanse kust. Temidden van de cocktails en ligstoelen komt de innige band tussen moeder Paloma en haar vijftienjarige zoon onder spanning te staan.

Clubposter

Tijdens een vakantie aan zee ontmoet puber Hector in een vrijwel uitgestorven vakantieresort een meisje met wie hij zijn eerste ervaringen in de liefde en de seksualiteit deelt. Moeder Paloma vindt het maar al moeilijk om dit te accepteren en haar zoon los te laten. Haar omstandige pogingen om weer de aandacht te winnen van de jongen zijn even tragisch als grappig.Regisseur Fernando Eimbcke (Lake Tahoe) laat met humor en empathie zien hoe de hechte moeder-zoonband steeds meer scheurtjes vertoont. Deze intieme, prachtig geacteerde tragikomedie toont het dilemma dat elke ouder bekend zal voorkomen: loslaten of knuffelen?

“Subtiel en raak… (**** Trouw)

“...maximaal effect...fijnzinnig psychologisch inzicht... (**** NRC Handelsblad)

“...charmant ...vol onderkoelde en tegelijkertijd hartverwarmende observaties die onweerstaanbaar een glimlach oproepen...gevoelvolle benadering en een vleugje droge ironie...heel authentiek... (**** De Filmkrant)

Details

Club1
Club2
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 14 oktober 2023 — 7 januari 2024

    Janis Rafa

    Feed me. Cheat me. Eat me.

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op