Eye Filmmuseum, inclusief terras, is toegankelijk met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) en geldig ID (14+).

Meer informatie
Sluit

Eye Society

Vrienden zien meer. Deel je liefde voor film en kom bij de Eye Society. Laat je inspireren, profiteer van de privileges en lever een onmisbare bijdrage aan Nederlands' enige filmmuseum. Heel veel dank aan al onze Vrienden!

Een concert in de Arena voor Eye Society Members

Support Eye en zie meer!

Ligt jouw hart bij film? Word Member van de Eye Society en krijg toegang tot openingen van tentoonstellingen, exclusieve bijeenkomsten en rondleidingen. Vanaf € 50 per jaar ben je al Member. Word je Member Plus voor € 75, dan kun je altijd een introducé meenemen. Of word (vanaf € 500, fiscaal aftrekbaar) lid van het u&eye fonds, het meest exclusieve lidmaatschap van Eye. Als Member lever je een onmisbare bijdrage aan Eye.

“Ik vind het belangrijk culturele instellingen te steunen, misschien wel juist nu. Ik kom zo nu en dan graag langs in jullie filmhuis. Ook hoor ik via diverse netwerken van de activiteiten die jullie allemaal doen (van restauratiewerk tot filmeducatie), die steun ik van harte.”

een Eye Society Member

Sfeerimpressie van een Eye Society bijeenkomst
Sfeerimpressie van een Eye Society bijeenkomst in de tentoonstellingsruimte
man met vr bril op een stoel

Wat doet Eye met mijn bijdrage?

Eye is blij met elke bijdrage, groot of klein. Zo maken we samen de schat aan films toegankelijk voor iedereen die zich wil laten inspireren door de kunst en de kracht van het bewegend beeld. Met jouw bijdrage kan Eye films conserveren, restaureren en digitaliseren - maar ook - tonen, exposeren, entertainen, context geven en je anders laten kijken naar de rijkdom van film in verleden, heden en toekomst. Veel dank voor je support!

Sfeerimpressie van een Eye Society bijeenkomst in Cinema 1
Sfeerimpressie van een Eye Society bijeenkomst in de Arena