Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten. Terras Eye Bar Restaurant en Eye Shop zijn wél geopend.

Lees meer
Sluit

Eye Society

Vrienden zien meer. Deel je liefde voor film en kom bij de Eye Society. Laat je inspireren, profiteer van de privileges en lever een onmisbare bijdrage aan Nederlands' enige filmmuseum. Heel veel dank aan al onze Vrienden!

Een concert in de Arena voor Eye Society Members

Support Eye en zie meer!

Ligt jouw hart bij film? Word Member van de Eye Society en krijg toegang tot openingen van tentoonstellingen, exclusieve bijeenkomsten en rondleidingen. Vanaf € 50 per jaar ben je al Member. Word je Member Plus voor € 75, dan kun je altijd een introducé meenemen. Of word (vanaf € 500, fiscaal aftrekbaar) lid van het u&eye Fonds, het meest exclusieve lidmaatschap van Eye. Als Member lever je een onmisbare bijdrage aan Eye.

“Ik vind het belangrijk culturele instellingen te steunen, misschien wel juist nu. Ik kom zo nu en dan graag langs in jullie filmhuis. Ook hoor ik via diverse netwerken van de activiteiten die jullie allemaal doen (van restauratiewerk tot filmeducatie), die steun ik van harte.”

een Eye Society Member

Sfeerimpressie van een Eye Society bijeenkomst
Sfeerimpressie van een Eye Society bijeenkomst in de tentoonstellingsruimte
Sfeerimpressie van een Eye Society bijeenkomst in Cinema 1
Sfeerimpressie van een Eye Society bijeenkomst in de Arena