Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Gummbah 0

Gummbahs Sexboerderij Het Gouden Kalf + Trash Humpers

Een avondvullend, absurdistisch programma met Gummbah & Leonard Bedaux. Zij spelen hun voorstelling Sexboerderij Het Gouden Kalf (60 minuten), die ze vorig jaar ook op De Parade hebben opgevoerd. Ook te zien is Trash Humpers van Harmony Korine.

2805f68205822e64ac1f1e3f7c470540

Gummbah leest voor uit zijn gloednieuwe, net niet verschenen boeken, afgewisseld met korte rare films van Leonard Bedaux Cinema. Tilburgs absurdisme, wat wil je nog meer. Het is echt ziek grappig. Huizen die op Ronald Koeman lijken. Sproeiers die praten. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het hoofd slaat op hol. Je kunt alleen nog maar lachen.

Daarna is hun absurdistische keuzefilm Trash Humpers (2009) van Harmony Korine te zien. De titel van deze 'VHS-tape from hell' moet letterlijk worden genomen: de hoofdpersonen vermaken zich met het neuken van vuilnisbakken. Drie bejaarden trekken plunderend door de buitenwijk van een Amerikaanse stad. Ze slaan het interieur van een verlaten huis aan gort, gooien een tv-toestel aan diggelen, dwingen mensen pannenkoeken met afwasmiddel te eten en vernederen moddervette prostituees. Door Korine met satanisch genoegen opgenomen op video en gemonteerd op twee videorecorders, en dat zie je.

Details

Trash humpers 3
Portret foto neeltje de vries
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar & Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op