Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
still Maly Cousteau (Jakub Kouřil, CZ 2014)

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet! 3+

Taartrovers Film Festival: Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet! 3+

In dit programma is heel veel te zien. Kijk eens goed, wat zie je allemaal gebeuren? Een heerlijke film, als een uitbundig zoek-prentenboek in beweging, een film waarin je van alles kunt ontdekken.

poster Taartovers Film Festival 2022

In dit programma is heel veel te zien. Kijk eens goed, wat zie je allemaal gebeuren? Een enorme berg speelgoed stapelt zich op, maar wat zie je nu echt? Maly speelt met zijn ballon en gaat hem achterna als hij er ‘floep!’ door het raam vandoor gaat. Na een lange zoektocht staat Maly oog in oog met zijn grote held. Kinderen spelen met een vlieger, maar kijk eens goed, wat vliegt daar nu eigenlijk? Op een groot plein speelt iedereen, groot en klein. Een heerlijke film, als een uitbundig zoek-prentenboek in beweging, een film waarin je van alles kunt ontdekken.

Het programma is onderdeel van Cinemini Europe On Tour. Dit programma is voor kinderen vanaf drie jaar en toont oude en nieuwe, experimentele en verhalende films. We kijken naar de films: Maly Cousteau, Tér, Dingen, When Cities Fly, Bimo Xinglü

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2022

Lengte

29 min.

Productieland(en)

NL

Onderdeel van

Taartrovers Film Festival 2022

In de eerste week van de zomervakantie, van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 22 juli, strijkt het Taartrovers Film Festival neer in Eye voor een week vol plezier en verwondering.

Lees meer
campagnebeeld Taartrovers Film Festival 2022
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op