Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Stillhd 2

Imagine - Embrace Me (+ Shiner)

Javier Rao / AR, 2017 / 66 min.

Na een vrijpartij gebeuren er vreemde dingen in dit gedurfde, griezelige en desoriënterende debuut met een stoned gevoel voor humor.

Embrace me poster

Joaquin houdt van rondhangen met zijn vrienden, joints roken en films kijken. Op een nacht blijft Josefine bij hem slapen en ze hebben seks. De volgende dag is ze verdwenen, maar in de badkuip heeft ze bloed achtergelaten. Daarna beginnen er vreemde dingen te gebeuren met Joaquin. Een waarzegger vertelt hem de schokkende waarheid. Een gedurfd, griezelig en desoriënterend debuut met een frisse blik en een stoned gevoel voor humor.

Embrace Me is een van de vreemdste films van dit jaar, veelal eigenzinnig en aandoenlijk, maar ook eng en desoriënterend waar nodig. De trefzekere cinematografie en de jonge en uiterst relaxte cast zijn een traktatie, en laten het publiek voelen hoe het is om jong, verliefd en shit-faced te zijn. Joaquin is de perfecte antiheld en debuterend regisseur Javier Rao lijkt oprecht plezier te hebben in alle nare dingen die hem teisteren. Na een gemoedelijk begin wordt de film na Josefine”s verdwijning echt eng. Een gedurfd, griezelig en desoriënterend debuut met een frisse blik en een onmiskenbaar stoned gevoel voor humor.

Details

Regisseur

Javier Rao

Productiejaar

2017

Productieland(en)

AR

Originele titel

Y Abrázame

Lengte

66 min.

Drager

DCP

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op