Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Mayhem 1

Imagine - Mayhem (+ Stretch)

Joe Lynch / US, 2017 / 88 min.

Een mysterieus virus verandert een kantoor in een bloedbad. The Raid meets The Wolf of Wall Street, maar dan op standje elf.

Mayhem poster

Derek Cho werkt voor een advocatenkantoor dat op ontploffen staat. De genadeklap arriveert in de vorm van een mysterieus virus, dat ruzies in bloedbaden verandert en kantoor-geflirt in orgies. Samen met een advocaat neemt Derek wraak op zijn baas.

Joe Lynch volgt zijn wraakfilm Everly (Imagine 2015) op met een vrolijk bloedbad. Het grootste pluspunt van de film is dat hij kantoorsatire, platte humor, actie en sciencefiction samenbalt tot een onbezorgde, uiterst vermakelijke achtbaanrit. Je kan niet anders dan de held en heldin toejuichen tijdens hun wraakacties tegen de hardvochtige magnaten. Dit is net een videogame, waarin de personages op elke verdieping eerst de lagere bazen moeten vellen met kantoorartikelen, voordat ze een level verder kunnen. Mayhem is pure fun en biedt een perfect excuus om volop te genieten van geweld. The Raid meets The Wolf of Wall Street, maar dan op standje elf.

Details

Regisseur

Joe Lynch

Productiejaar

2017

Productieland(en)

US

Originele titel

Imagine - Mayhem (+ Stretch)

Lengte

88 min.

Drager

DCP

Mayhem 2
Mayhem 3
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op