Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Aymrc kickheart small

KLIK Up Close and Personal: Aymeric Kevin

In onze interactieve Up Close & Personal sessies kom je oog in oog te staan met animatiegrootmeesters: de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen en te leren van de beste in de animatiewereld. In de knusse EYE Studio, met uitzicht op het IJ, kan een kleine groep (aspirant) professionals deze vooraanstaande festivalgasten vragen naar hun werkproces, artistieke visie en inspiratie, en indrukwekkende carrière.

Klik poster

In dit programma presenteren we een diepgaande sessie met background director Aymeric Kevin. Gedurende twee uur richt hij zich op background art en art direction op (Japanse) series. Als je een background artist, art director of professional bent met interesse in de Japanse animatie scene, dan mag je dit programma niet missen!

Om het meeste uit je tijd met deze grootmeester te halen — en er zeker van te zijn dat je niet met brandende vragen blijft zitten — vragen we de deelnemers om een aantal vragen voor te bereiden. Om je op weg te helpen hebben we een thema voor deze sessie geformuleerd. Voor een meer uitgebreide beschrijving, ga naar www.klik.amsterdam.

(klik)

Details

Tumblr ngosc1jfqj1s5qng0o8 1280
Aymerickevin int 5
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op