Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Sena

Sena Nationaal Jeugd Jazz Orkest

Als geen ander weet Woody Allen de belevingswereld van de grote stad te vangen. New York, Barcelona, Rome, Londen en Parijs zijn de steden waar hij zijn camera neerzette en – soms – optrad met zijn jazzorkest. Als ode aan Woody verzorgt het Sena Nationaal Jeugd Jazz Orkest een speciaal optreden in EYE Arena, met nieuwe arrangementen van de scores bij Allens stedenfilms.

Sena

Het “Jong Oranje van de jazz” wordt geleid door pianist, componist, arrangeur en melodicaspeler Martin Fondse, die vermaard is om zijn verhalende filmische stijl. Met het Sena Nationaal Jeugd Jazz Orkest geeft hij een speciale opvoering van zijn City Lights-programma, een ode aan de grote wereldsteden.

Dirigent en orkest lieten zich onder meer inspireren door de muziek van Woody Allen grotestedenfilms als Manhattan, Hannah and Her Sisters, Match Point, Midnight in Paris en Vicky Cristina Barcelona.

Het optreden in EYE Arena is gratis toegankelijk en begint rond 23.00, na afloop van Manhattan (aanvang 21.30) Het programma maakt deel uit van Het Grachtenfestival, dat van 14 t/m 22 augustus gehouden wordt.

Details

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op