Skip to content

Catering

We werken nauw samen met topleveranciers. Onze vaste cateringpartners zijn Select Catering voor grote groepen en Eye Banqueting voor kleinere groepen. Zij denken graag met je mee over de optimale opzet en uitvoering om je gasten te verwennen met ruime mogelijkheden aan catering.

Kleine groepen

Voor groepen onder 100 personen verzorgt Eye Banqueting de culinaire invulling van je bijeenkomst. Dit is een initiatief vanuit onze exclusieve cateraar Select Catering, maar gevestigd in Eye en daardoor goed bekend met ons pand. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld, die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn.

Indien je vragen hebt, helpt de Banqueting Manager je graag verder. Je kunt contact met haar opnemen via info@eyebanqueting.nl of 020 - 7027614.

Op de website van Eye Banqueting kun je de brochure met daarin alle mogelijkheden en kosten bekijken.

Grote groepen

Voor groepen vanaf 100 personen of voor een offerte op maat voor een exclusief evenement heeft Eye een vaste partner in Select Catering. Al meer dan 35 jaar organiseert Select Catering onder andere privé- en bedrijfsevenementen, congressen en galadiners. Bij elk evenement speelt Select Catering in op de wensen van de gasten wat betreft de culinaire invulling, decoratie en service.

In het impressieboek vind je voorbeelden van de mogelijkheden en een schatting van de kosten.

Je kunt een op maat gemaakte offerte aanvragen via info@selectcatering.nl of 020 - 6475888.

Ons eigen restaurant

Bij Eye Bar & Restaurant in het midden van het museum kun je met kleine groepen lunchen en dineren met panoramisch uitzicht over het IJ. Ook voor een kop koffie of een borrel kun je in het restaurant of op het riante terras aan het water terecht. Eye Bar & Restaurant verzorgt geen catering in de evenementruimtes.

Neem voor reserveringen contact op via info@eyehoreca.nl of 020-5891402.

Diner in IJ-Lounge
Diner in IJ-Lounge