catering

Voor uw evenement zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van catering. Voor groepen onder de 100 personen werken wij samen met Eye Banqueting en voor de grotere groepen of zeer exclusieve evenementen is Select Catering onze vaste partner. Daarnaast beschikt Eye over een groot bar-restaurant in de centrale ruimte van het gebouw. 

Eye Banqueting

Voor groepen onder 100 personen verzorgt Eye Banqueting de culinaire invulling van uw bijeenkomst. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld, die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Voor een specifiek kostenoverzicht of het versturen van een aanvraag verwijzen wij u graag door naar www.eyebanqueting.nl. Mocht u vragen hebben over de arrangementen, dan kunt u direct contact opnemen via info@eyebanqueting.nl of 020 7027 614.

Select Catering

Voor groepen groter dan 100 personen of voor een offerte op maat voor een exclusief evenement heeft Eye een vaste partner in Select Catering. Select Catering organiseert sinds 1986 een diversiteit aan evenementen zoals personeelsfeesten, privé-evenementen, galadiners en bedrijfsevenementen. Bij elk evenement speelt Select Catering in op de wensen van de gasten wat betreft de culinaire invulling, decoratie en service middels een offerte op maat. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar info@selectcatering.nl of 020 6475 888.

Eye bar-restaurant

In Eye bar-restaurant kunt u lunchen en dineren met panoramisch uitzicht over het IJ. Ook voor een kop koffie of een borrel kunt u in het restaurant of op het riante terras aan het water terecht. Voor informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met Eye bar-restaurant via info@eyebarrestaurant.nl of 020 5891 402.