Cateringpartner in productie

Compromisloos in kwaliteit en uitstraling, flexibel in maatwerkoplossingen en samenwerking. Dat is wat Eye ook kenmerkt. Of het nu om apparatuur gaat, wifi, branding of extra services, achter de schermen hebben we van alles in huis om jou de zorgen uit handen te nemen. We werken nauw samen met topleveranciers. Onze vaste cateringpartners zijn Select Catering voor grote groepen, Eye Banqueting voor kleinere groepen. Hierdoor kunnen wij voor uw evenement talloze mogelijkheden aanbieden op gebied van caterig.

Eye Banqueting  Voor groepen onder 100 personen verzorgt Eye Banqueting de culinaire invulling van uw bijeenkomst. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld, die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Voor een specifiek kostenoverzicht of het versturen van een aanvraag verwijzen wij u graag door naar www.eyebanqueting.nl. Mocht u vragen hebben over de arrangementen, dan kunt u direct contact opnemen via info@eyebanqueting.nl of 020 7027 614. Natuurlijk kan uw contactpersoon vanuit Eye u ook verder helpen. 

Select Catering  Voor groepen groter dan 100 personen of voor een offerte op maat voor een exclusief evenement heeft Eye een vaste partner in Select Catering. Select Catering organiseert sinds 1986 een diversiteit aan evenementen zoals personeelsfeesten, privé-evenementen, galadiners en bedrijfsevenementen. Bij elk evenement speelt Select Catering in op de wensen van de gasten wat betreft de culinaire invulling, decoratie en service middels een offerte op maat. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar info@selectcatering.nl of 020 6475 888.

Eye bar-restaurant In Eye bar-restaurant kunt u lunchen en dineren met panoramisch uitzicht over het IJ. Ook voor een kop koffie of een borrel kunt u in het restaurant of op het riante terras aan het water terecht. Voor informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met Eye bar-restaurant via info@eyebarrestaurant.nl of 020 5891 402. U kunt ook via dit online formulier reserveren.