Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is Eye Filmmuseum tijdelijk gesloten. Terras Eye Bar Restaurant en Eye Shop zijn wél geopend.

Lees meer
Sluit

Evenementenlocatie

Vergaderen aan het IJ of een presentatie op het grote doek in een filmzaal? We heten je graag welkom op de mooiste set van Nederland.

In ons iconische gebouw zetten we alles in scène om je gast een belevenis van hoog niveau te bieden. In een creatieve, open en dynamische omgeving. Met prachtige ruimtes, high-end faciliteiten en een schat aan ervaring. Plus: de ondersteuning door ons professionele en toegewijde team.

Laatste nieuws

In Eye vind je vier filmzalen, twee tentoonstellingsruimtes, een restaurant, een winkel, twee cateringruimtes en vier vergaderruimtes met flexibele indeling. De ruimtes zijn te huur voor o.a. vergaderingen, lezingen, congressen, presentaties, diners, borrels, workshops en filmvertoningen. Van 10 tot 900 gasten; we regelen alles zó dat je gast de hoofdrol heeft.

Bekijk een rondleiding door het gebouw

Je moet cookies accepteren om dit te kunnen kijken.

Veilig samenkomen

Bij Eye hebben wij er alles aan gedaan om jouw bezoek prettig en veilig te laten verlopen. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Alle ruimtes hebben een aangepaste capaciteit. Verder houden we rekening met de volgende hygiëne- en veiligheidsmaatregelen:

Bijeenkomsten

Het is mogelijk om live samen te komen, maar er zijn wel wat aanpassingen. We laten je graag zien wat de veilige mogelijkheden op dit moment zijn.

Voorbeelden

Looproutes

Duidelijke bewegwijzering en eenrichtingsverkeer.

Crowd control

Minder bezoekers in het gebouw en meer personeel op de vloer ter begeleiding.

Desinfectie

Handen reinigen is mogelijk op verschillende plekken.

Ventilatie

Continue verversing van lucht in alle ruimtes.

Schoonmaak

Extra schoonmaakrondes.

Placering

Vaste indeling voor zitplekken met voldoende afstand.

Mondkapjes

Sinds 1 december verplicht (alleen tijdens het lopen).

Zorgeloos boeken

Een event organiseren in coronatijd? Vanaf nu kun je gebruikmaken van Eye’m Flexible als het event onverhoopt niet door kan gaan.

Bekijk de voorwaarden

Downloads

Brochure events

Brochure Eye Banqueting

Brochure Select Catering

Plattegrond

Algemene voorwaarden

Eye'm flexible + voorwaarden

Protocol voor zakelijke evenementen

BeamSystems livestream oplossingen

Team Sales & Events