Welkom in Eye!

Vanaf 25 september zijn we toegankelijk met een geldige QR-code in de CoronaCheck-app of uitgeprint (13+) en geldig ID (14+).

Meer informatie
Sluit

Kinderprogramma's

Ontdek de magie van bewegend beeld en de kunst van het kijken. Speel met film, maak film en kijk film. Voor kinderen en jongeren is er altijd wat te doen in Eye. Bekijk hieronder ons aanbod, ook voor thuis.

Filmapparatuur in het panorama
© Mike Bink

Vaste presentatie

Hoe zagen cinema-apparaten en filmstroken er vroeger uit en welke technische ontwikkeling heeft de film doorgemaakt? De vaste presentatie in het Panorama op onze benedenverdieping geeft je een antwoord hierop, en is elke dag te bezoeken van 10.00 tot 19.00 uur op vertoon van een film- of tentoonstellingsticket.

Meer informatie
illustratie Cinemini

Cinemini

Kinderen van 2 tot 6 jaar beleven hun eerste bioscoopbezoek in de mooiste en intiemste filmzaal van Eye. Elke zondagochtend opent de de Cinemini-zaal speciaal voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders, waar de kinderen getrakteerd worden op film en spel in een lichtlandschap.

Lees meer

Familieprogrammering

In de vier zalen van Eye zie je de mooiste kinderfilms: elke woensdag, zaterdag, zondag en dagelijks in de schoolvakantie

Sorteer op