exposed

EXPOSED is de community voor jonge cultuurliefhebbers van Eye. Het is een peer project waarbij Eye samenwerkt met de doelgroep.

Om deze video te bekijken moet je YouTube/ Vimeo cookies accepteren.
klik hier

Het EXPOSED-team geeft op nieuwe wijze context aan het aanbod van Eye, via een eigen online magazine en events. Twee keer per week verschijnt er een verdiepend artikel, een tip of een interview met jonge cultuurmakers online. Bij iedere nieuwe tentoonstelling in Eye organiseert EXPOSED een uniek openingsevent.

Aan het roer van EXPOSED staat een communitymanager met een zeskoppig team dat nieuwe samenwerkingsverbanden aangaat met allerlei relevante partijen. Met Eye als basis, leggen de teamleden ieder vanuit een andere achtergrond hedendaagse thema’s binnen de (film)kunst en cultuur bloot.

Zowel online als voor de events zijn de teamleden verantwoordelijk voor het hele proces; van het creatieve concept tot de uitvoering. Ze werken samen met opkomend talent vanuit verschillende kunstdisciplines en zorgen ervoor dat de online content en de programmering van het evenement thematisch aansluit bij de inhoud van de tentoonstellingen en activiteiten van Eye. 
Tot slot zijn de teamleden als klankbord betrokken bij de ontwikkeling van het toekomstige (artistiek inhoudelijk) programmabeleid van Eye en denken ze mee op alle niveaus en afdelingen.

Maak kennis met het EXPOSED-team en volg EXPOSED online via haar online magazineFacebook en Instagram.