Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Along with the gods the last 49 days 1

Imagine - Along with the Gods: The Last 49 Days

Yong-hwa Kim / KR, 2018 / 141 min.

Het tweede deel van de Koreaanse blockbuster voorziet de dood en het hiernamaals van nog meer spektakel en morele dilemma’s.

Poster along with the gods2

De drie wachters verwelkomen een kandidaat wiens reïncarnatie ook tot die van henzelf zal leiden. Maar soldaat Soo-Hong is niet het toonbeeld van deugdzaamheid dat de brandweerman uit het eerste deel was, en de 1000 jaar oude God of House moet sterven voor de wachters verder kunnen. Het tweede deel van deze Koreaanse blockbuster zorgt voor nog meer spektakel en morele dilemma”s.

Het tweede deel van de Koreaanse blockbuster werpt serieuze vragen op over het leven en het hiernamaals. Soo-hong vraagt zich af wat er eigenlijk zo geweldig is aan reïncarnatie – terugkeren in onze moeizame en veeleisende wereld om dezelfde ontberingen nogmaals te ondergaan. Ma Dong-seok (Train to Busan) geeft de film extra karakter met zijn prachtige rol als de God of House. Door het hiernamaals af te wisselen met het alledaagse leven van de God of House kan de film zijn thema”s uitgebreid verkennen. En alsof dat nog niet genoeg is levert de film ook nog spectaculaire set pieces voor de verschillende uitdagingen, terwijl er naar een grand finale wordt toegewerkt.

Details

Regisseur

Yong-hwa Kim

Productiejaar

2018

Productieland(en)

KR

Originele titel

신과함께:인과연

Lengte

141 min.

Taal

Koreaans

Ondertiteling

ENG

Drager

DCP

Along with the gods the last 49 days 2
Along with the gods the last 49 days 3
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar & Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 8 juni — 29 september 2024

    Albert Serra

    Liberté

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op