Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
1 11

Magical Girl

Carlos Vermut / ES, 2014

Hoe ver kan een vader gaan om zijn dochter een plezier te doen? Heel ver, blijkt uit dit surrealistische, onderkoelde drama met subtiele humor, dat prijzen won in San Sebastian.

Poster 28

De grootste wens van het doodzieke meisje Alicia is om de originele, peperdure jurk uit de Japanse anime-serie Magical Girl cadeau te krijgen. Luis, haar vader, doet er alles aan om haar droom te laten uitkomen, en dan bedoelen we ook echt alles. Hij belandt in een net van obscure chantage om aan het geld te komen. Zijn eerst zo nobele streven ontaardt in een tragische strijd waar instincten en rede met elkaar wedijveren. Ook onderdeel van dit merkwaardige web zijn Bárbara, een mooie vrouw met eigenaardige voorliefdes, en Damián, een gepensioneerde leraar die zijn stormachtige verleden niet kan wegstoppen.

Omstandigheden, wreed toeval en goede bedoelingen leiden tot situaties waarin elk van de hoofdpersonen zich min of meer gedwongen ziet zijn of haar morele grenzen te overschrijden - met verstrekkende gevolgen.Na afloop biedt Sin Fin Cinema u een glas rode Spaanse wijn aan.

Details

Regisseur

Carlos Vermut

Productiejaar

2014

Productieland(en)

ES

Originele titel

Magical Girl

0

Ondertiteling

ENG

Drager

DCP - encrypted

Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op