Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
campagnebeeld IDFA 2022

Not Yet Yes Workshop: Slow Transitions

IDFA 2022: Not Yet Yes Workshop: Slow Transitions

Slow Transitionsis een bijeenkomst georganiseerd door Natal Igor Dobkin die de tijdelijkheid van traagheid als middel voor verandering onderzoekt. De bijeenkomst verkent 'mythische' lineaire bewegingen en hoe ze radicaal kunnen worden wanneer ze in slow motion worden uitgevoerd, zoals bij genderovergangen, het ouder worden en zelfs bij het aangaan van een relatie.

poster IDFA 2022

Slow Transitionsis een bijeenkomst gefaciliteerd door Natal Igor Dobkin die de tijdelijkheid van traagheid als methode voor verandering onderzoekt. De bijeenkomst verkent 'mythische' lineaire bewegingen en hoe ze radicaal kunnen worden wanneer ze in slow motion worden uitgevoerd, zoals bij genderovergangen, ouder worden en zelfs bij het aangaan van een relatie.

Toegankelijkheid

De workshop is geschikt voor alle leeftijden, en voor mensen met of zonder kunstenaarsachtergrond. Alle oefeningen kunnen worden gedaan op verschillende manieren die passen bij de deelnemers; staand of zittend, bewegend of liggend, alleen of met een begeleider. Voor specifieke verzoeken of vragen kun je contact opnemen met de facilitator.

Over Nattan Igor Dobkin

Nattan Igor Dobkin, gevestigd in zowel Berlijn als Tel Aviv, is performance kunstenaar, docent en adjunct professor in de afdeling gender studies aan de Ben Gurion Universiteit. Hij geeft een performance-art cursus in 'The Garage' voor studenten met psychische problemen en faciliteert regelmatig onafhankelijke workshops in Tel Aviv die gaan over de identiteit van de performer in seksuele contexten en de podiumwereld.

Dit is onderdeel van

Details

Productiejaar

2022

Lengte

240 min.

Productieland(en)

NL

Onderdeel van

IDFA 2022

Documentaireliefhebbers kunnen woensdag 9 tot en met zondag 20 november weer in hun agenda vrijhouden. Dan vindt namelijk voor de 35ste keer het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) plaats, met vertoningen in bioscopen en festivallocaties door heel Amsterdam, waaronder Eye en Tuschinski.

Lees meer
campagnebeeld IDFA 2022
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 14 oktober 2023 — 7 januari 2024

    Janis Rafa

    Feed me. Cheat me. Eat me.

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op