Skip to content
Eye Logo link to homepageEye Film Museum Logo, link to homepage
Still We Alice Diop 1

Tomorrow's Classics

IDFA en Cineville presenteren dit jaar weer Tomorrow’s Classics: drie eigenwijze documentaires met een vernieuwend artistiek stempel van makers uit alle windstreken, exclusief te zien op IDFA 2021. Normale prijs is €32,50; Cineville-pashouders betalen slechts €12,50!

poster IDFA 2021

Dit bijzondere verzamelprogramma met speciale korting voor Cineville-pashouders bestaat uit drie klassiekers van morgen: documentairefilms met een ambitieuze en compromisloze cinematografische benadering, die je alleen tijdens IDFA 2021 kunt zien en dus niet mag missen!

Cineville-pashouders krijgen korting op Tomorrow’s Classics! Normale prijs €32,50; Cineville-prijs €12,50. De films zijn tijdens het festival ook los te bezoeken tegen het reguliere tarief. Cineville-pashouders betalen dan slechts €2,50 per film.

Dit is onderdeel van

Details

Lengte

480 min.

Onderdeel van

IDFA 2021

Documentaireliefhebbers kunnen 17 tot en met 28 november weer in hun agenda vrijhouden. Dan vindt namelijk voor de 34ste keer het International Documentary Film Festival Amsterdam plaats, met vertoningen in bioscopen en festivallocaties door heel Amsterdam, waaronder Eye.

Lees meer
campagnebeeld IDFA 2021
Still Taming the Garden 1
Still A Night of Knowing Nothing 1
Achteraf nog iets drinken of eten? Reserveer online voor Eye Bar Restaurant.
Voorrang op tickets? Steun Eye en zie meer.
NLEN

Huidige tentoonstelling

  • 20 januari — 20 mei 2024

    Paravel & Castaing-Taylor

    Cosmic Realism

Films, talks & events

Toon alles

voor alle dagen

in alle talen

Sorteer op