Skip to content

Herfstvakantie in Eye

still uit Rosa, de kleine bloemenfee (Karla Holmback, DK 2023)

Ben je op zoek naar een bijzonder filmuitje met de kinderen tijdens de herfstvakantie? Bezoek de interactieve tentoonstelling (gratis t/m 17 jaar) in Eye. Zie Walt Disney's eerste animatiefilms met live muziek, jeugdpremières, maak animatiefilmpjes en nog veel meer.

Eye on Sound: Alice the Fire Fighter (Walt Disney, US 1926)
Eye on Sound: Alice the Fire Fighter (Walt Disney, US 1926)

Eye on Sound: Disney's Alice

Speciaal voor de herfstvakantie: vijf van de állereerste Disney-films. Met live muziek en live geluidseffecten. Voor mensen van alle leeftijden. Met Alice's Spooky Adventure, Alice in the Wooly West, Alice the Fire Fighter, Alice's Day at Sea en Alice the Piper.

Koop tickets
Een jonge leerling bekijkt de 360 video muur in de vaste presentatie
© Martin Hogeboom

Familieprogrammering

In de vier zalen van Eye zie je tijdens de herfstvakantie dagelijks de mooiste kinderfilms. Met de Stadspas groene stip betaal je €1,50 (normale prijs vanaf €7,50) voor een filmkaartje.

Laat je mening horen!

Ben je van plan om naar Eye te komen? Meld je dan thuis alvast aan als Museuminspecteur bij Museumkids. Na afloop van je bezoek mag je vertellen hoe je het bij ons vond. Je wint badges en maakt kans op leuke prijzen. En wij gebruiken jouw tips om het bij ons nóg leuker te maken voor kinderen.

Meld je meteen aan bij Museumkids.nl