Skip to content

Picl

Het thuis bekijken van films die in Eye draai(d)en is nu nog makkelijker. Op Picl bekijk je een selectie van de nieuwste, prijswinnende films gewoon thuis, wanneer jij dat wilt. Nu ook via de nieuwe streamingapp.

Een selectie films uit de Eye programmering kunnen ook op Picl bekeken worden. Kies op de filmpagina in plaats van een vertoning voor 'kijk online'. Met één klik kom je op de juiste plek. Log in, betaal en kijk.

Daarnaast kun je hieronder in één oogopslag ons hele filmaanbod zien. Picl werkt eenvoudig via je pc, laptop, tablet of tv. Voor €8,99 heb je 48 uur toegang tot de films; sommige films worden zelfs voor €4,99 aangeboden.

campagnebeeld Picl

Volledig aanbod

Over de Picl streamingapp

Kijk Picl-films makkelijk op je tv met de nieuwe streamingapp. Heb je een televisie met Chromecast, Apple TV of AirPlay? Vanaf nu stream je Picl-films nog makkelijker naar je televisie. De app is beschikbaar in App Store (Apple) of Google Play Store. Nadat je een film hebt uitgezocht en betaald op de website picl.nl, wordt deze in je app zichtbaar en kun je de film naar je televisie streamen. Hoe het precies in zijn werk gaat lees je hier.

Download de app

Download de app voor iPhone en iPad om te beginnen met streamen naar je Chromecast, Apple TV of AirPlay.

Ga naar de App Store